menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

У Вінниці організовують «Здорову прогулянку»

09.03.2023 16:30

У Вінницькій області стартує комунікаційна компанія з підтримки вакцинації від COVID-19 - «Бустерни свою стійкість»

У Вінниці 18 березня містян та гостей запрошують долучитися до «Здорової прогулянки» на свіжому повітрі. Про це повідомляє I-VIN.INFO з посиланням на сайт Вінницької обласної військової адміністрації.

Під час прогулянки кожен зможе навчитися скандинавській ходьбі разом з інструктором. Загалом триватиме захід з 13:00 до 16:30. Водночас, одна прогулянка буде проходити 20 хвилин у групі по 15 осіб за спеціальним маршрутом.

Місце зустріч - площа біля Літнього театру у Центральному міському парку ім. Леонтовича. Усі зареєстровані учасники отримають спеціальні палки для скандинавської ходьби та навушники, щоб слухати запальну музику та цікавий подкаст про здоров’я.

Після скандинавської ходьби можна буде відвідати медичну зону: виміряти артеріальний тиск, перевірити рівень глюкози в крові, визначити індекс маси тіла, вакцинуватися від COVID-19 чи проконсультуватися з сімейним лікарем.

Вхід на прогулянку вільний. Для участі необхідно попередньо зареєструватись.

Нагадаємо,у Вінниці відкрили гурток вивчення польської мови для пенсіонерів.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото:mixsport.pro




Читайте також