menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

У Вінниці планують покращити стан скейтпарку в Центральному парку (ФОТО)

04.04.2023 10:10

Бюджетом на цей рік передбачено 50 тисяч гривень на поточний ремонт скейтпарку

Скейтпарк у Центральному міському парку імені Леонтовича перебуває в аварійному стані. Батьки стурбовані, що їхні діти можуть покалічитись. Тому I-VIN.INFO поцікавився, чому скейтпарк перебуває у такому стані та чи виділять кошти на його відновлення. 

«Син зі своїми друзями постійно ходить кататись на самокаті в парк. Я відпускаю без проблем, бо завжди все нормально. Знаю, що вони разом, що їздять акуратно. Аж тут сусідка мені ці фото показала. Виявляється, мій Денис і його друзі у постійній небезпеці. Можуть собі поламати ноги і руки. Чому ніхто не дивиться за цим скейтпарком? Невже усім байдуже до життя і здоров'я наших дітей?», - обурюється вінничанка Світлана Павлівна.

Ситуацію пояснив директор КП ВМР «Дирекція парків та дозвілля територіальної громади» Олександр Мельник. Він наголосив, що вони систематично огороджують рампу. Та молодь більш старшого віку вважає, що скейтмайданчик для них безпечний. Власне тому вони зривають огородження і продовжують кататись. Але у департаменті проблему розуміють і працюють над її вирішенням.

«Бюджетом на 2023-й рік передбачено 50 тисяч гривень на поточний ремонт скейтпарку. Це те, що вдалось отримати в рамках фінансування, враховуючи воєнний стан в країні. Тобто, цього року ми плануємо покращити стан, в якому перебуває скейтпарк. Вже ведемо перемовини з потенційними підприємствами та підприємцями, які взагалі мали справу з такими конструкціями. Адже там специфічна фанера використовується (фінська). Це спеціальне спортивне обладнання. Окрім цього, додатково ведемо перемовини із соціально відповідальним бізнесом, підприємствами, щоб їх теж долучити до певних ремонтних робіт», - зауважує Олександр Мельник.

Нагадаємо, у центрі Вінниці на березі Південного Бугу побудують пірс.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал. 

Фото: Тетяна Щербатюк 


Читайте також