menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

У Вінниці понад три години не їздили трамваї

17.11.2022 14:55

Вінничан попереджають про можливі зупинки громадського транспорту

Через екстрені відключення електроенергії по свій Україні, у Вінниці сьогодні близько 11.00 зупинились трамваї на вулиці Замостянській у напрямку залізничного вокзалу. Вінничан також попереджають про можливі затори та ускладнення руху протягом дня. Про це повідомляє I-VIN.INFO.

Про те, що вінничани не можуть повноцінно скористатися транспортом на Замостянській через брак напруги, зазначили у Ситуаційному центрі. Також повідомили, що не працює світлофор на перехресті вулиці Замостянська – проспект Коцюбинського.

Як розповів для I-VIN.INFO начальник відділу експлуатації КП «Вінницька транспортна компанія» Микола Заверуха, ще з 11:08 був перекритий рух трамваїв в напрямку Муніципального ринку.

«Станом на 14:15 рух транспорту повністю поки що не відновлений. Проте станом на 14:25 рух транспорту відновили у напрямку залізничного вокзалу. У разі, якщо трамваї не можуть рухатись через брак напруги, можна скористатися тролейбусами, автобусами або маршрутними таксі», - каже Микола Заверуха.

Нагадаємо, вінничанам нагадують жести регулювальника.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: Тетяна Щербатюк


Читайте також