menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

У Вінниці пройде благодійний мистецький захід на підтримку пожежників Херсону

11.03.2023 18:15

На заході збиратимуть гроші для підтримки сучасних Героїв без зброї

У середу, 15-го березня, у Вінниці пройде благодійний мистецький захід «Герої без зброї», який відбудеться з метою збору коштів на підтримку сучасних героїв, що допомагають людям без зброї, – пожежних рятувальників Херсона. Про це повідомляє I-VIN.INFO посилаючись на анонс заходу.

На цьому заході лунатимуть вірші херсонської авторки, керівниці літературно-драматургічної частини ХОАМДТ ім. М.Куліша Альони Мовчан та пісні у супроводі акустичної гітари музиканта, херсонського пожежного рятувальника Віктора Ревенка.

Після окупації ворог вивіз усе пожежно-рятувальне обладнання. Благодійні організації підтримують вогнеборців, проте для їхньої належної роботи потрібно ще чимало. Саме тому в рамках серії благодійних заходів по всій Україні організатори збирають кошти на тепловізори, які необхідні для виявлення осередку пожежі у важкодоступних місцях.

У Вінниці захід пройде 15-го березня, о 18:00 в КЦ «Галерея ХХІ» (вул. Архітектора Артинова, 12а). Плата за вхід – вільна пожертва на підтримку херсонських вогнеборців.

Читайте також, «Війна навчила мене не боятися»: переселенка на Вінниччині працює прикордонницею.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: взято з допису

Читайте також