menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

У Вінниці пройде вечір французької культури та гастрономії

08.11.2021 13:30

Захід, присвячений французькій культурі та гастрономії відбудеться у Вінниці вже цієї п`ятниці

Вечір пройде в п`ятницію, 12 листопада у соціальному ресторані «Коцюбинський 220», про це повідомляє Інформаційна Вінниччина посилаючись на анонс майбутнього заходу.

В програмі зустрічі запланована: «сліпа» дегустація страв подільської та французької кухні, кулінарні майстер класи, розповіді про особливості кухні кожного з регіонів від французьких волонтерів, перегляд французької комедії мовою оригіналу, а також запальний музичний виступ пана Юліуша.

На цьому заході можна буде відчути справжній дух Франції скуштувавши її легендарні страви, а також поспілкувавшись із французами, які займаються волонтерством в Україні.

Початок зустрічі в 17:00, організаційний внесок за відвідання – 300 гривень. Ресторан «Коцюбинський 220» знаходиться за адресою: вулиця Коцюбинського, 53. За додатковою інформацією можна звернутися за номером – 096 477 28 95.

Нагадуємо, що вінничани здобули 10 медалей на кубку України з сумо

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: взято з анонсу

Читайте також