menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

У Вінниці пройшов бізнес-форум VinLadyFest для допомоги мешканцям Херсонщини (ФОТО)

17.06.2023 18:10

Його проводили також у Львові, Хмельницькому та Тернополі

Під Вінницею пройшов цього року вже восьмий бізнес-форум VinLadyFest. Він об'єднав близько 300 підприємниць з усіх куточків України. На заході вдалось зібрати майже 70 тисяч гривень на потреби мешканців Херсонщини – закупівля обладнання для відкачування води, повідомляє I-VIN.INFO.

Бізнес-форум був присвячений темам про жіноче лідерство, розвиток бренду, команду, стратегію та емоційний інтелект. Підготовка ж до нього тривала два місяці.

«Ми обрали для цього форуму особливий дрес-код: білий колір з елементами української етніки. Білий – колір оновлення України, відбудови, очищення нашої землі, відродження українського духу та відновлення кордонів», – розповідає ініціаторка та організаторка жіночого бізнес-форуму VinLadyFest, засновниця Української Платформи «Жінки в Бізнесі» й президентка Business People Club Надія Лисецька.

Цей восьмий форум мав на меті показати силу українських підприємниць. Тому були запрошені спікери, які поділились досвідом ведення бізнесу в реаліях України, розповіли про можливості для бізнесу, показали тренди. І, в той же час, надихнули і підтримали.

На події побувала креативна директорка I-VIN.INFO та очільниця ГО «МедіаЦентр» Світлана Пустовіт:

«Надзвичайно цікавий потужний захід, який об'єднав жінок з усієї України, що працюють у різних напрямках. На сьогодні це потрібно робити, тому що ми всі працюємо на різних фронтах. Дехто воює на передовій, а є ті, хто працює для підтримки життя в місті. Ця синергія наближає нашу Перемогу і щодня укріплює здатність допомагати ще більше тим, хто цього потребує. Дякую Надії Лисецькій за організацію форуму, створення сильного середовища серед жінок – як підприємниць, так і лідерів громадської думки – та можливості комунікувати без перешкод».

Загалом зібрали 69 310 гривень. З них – 53 000 гривень завдяки благодійному аукціону, 11 210 гривень через донати та 5100 гривень від продажу брендованої продукції Української Платформи «Жінки в Бізнесі».

На важливості тематики цього заходу наголосила й заступниця голови ГО «СМОВ» Лілія Шульгіна:

«Мені було надзвичайно цікаво поспілкуватись з різними підприємницями. Це допомогло створити базу контактів, які в майбутньому допоможуть в діяльності нашої організації. Водночас такий форум удосконалив і мене, як особистість. Було багато продуктивних розмов, а перерви ще більше всіх згуртовували. Попри насиченість програми, часу вистачило на все. Історії жінок дійсно надихаючі – через війну вони починали життя спочатку. Загалом кожна деталь робила цей захід неймовірним – дрес-код, ведучий тощо».

Довідково:

Українська Платформа «Жінки в бізнесі» - це об'єднання жінок-підприємниць, представниць жіночих бізнес асоціацій для нових знайомств, розвитку та навчання, нетворкінгу, взаємної підтримки, обміну досвідом, генерування нових ідей, реалізації спільних проєктів та менторства. Платформа налічує 7 представництв по Україні.

Нагадаємо, «Ми всі – українці»: у Вінниці пройшов благодійний марафон на підтримку ЗСУ.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: Світлана Пустовіт




Читайте також