menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

У Вінниці стане більше велодоріжок

24.01.2022 13:30

На вулицях міста планують облаштувати нові велодоріжки

Протягом минулого року у Вінниці з’явилось 9,5 кілометрів нових велодоріжок. А наразі протяжність веломережі у місті становить 88,5 кілометрів. Цього року розглядають варіант облаштувати доріжки для велосипедистів на вулиці Винниченка та М. Ващука. Про це повідомляє I-VIN.INFO з посиланням на «Вінниця FM».

Як зазначив заступник директора департаменту енергетики, транспорту та зв’язку міської ради Андрій Сорокін, планують облаштувати виділені велодоріжки з обох сторін на вулиці Батозькій. Також на відрізку від вулиці Р. Скалецього до В. Малиновського зроблять двосторонні смуги з одного боку вулиці.

Відомо, що у Вінниці наразі протяжність велосмуг на проїзжій частині складає понад 11 кілометрів. А за підсумками 7-го Всеукраїнського муніципального опитування Міжнародного республіканського інституту – IRI Ukraine Вінниця стала лідером серед українських міст з розвитку велоінфраструктури та екологічності.

Нагадаємо, вінничани створили петицію щодо облаштування пішохідного переходу.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: з вільних джерел


Читайте також