menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

У Вінниці тимчасово не їздять трамваї та тролейбуси (ФОТО)

25.11.2022 13:55

Замість електротранспорту курсують додаткові автобуси та маршрутки

Сьогодні у Вінниці з 9:30 до 17:00 не курсують трамваї та тролейбуси. У Вінницькій міськраді кажуть, що такі заходи потрібні для обмеження споживання електроенергії. I-VIN.INFO дізнався, скільки маршрутних таксі та додаткових автобусів вийшло сьогодні на вулиці міста.

Зранку трамваї та тролейбуси курсували з 5:30 до 9:30. А потім призупинили свою роботу. Пані Галина на трамвайній зупинці стояла понад 15 хвилин в очікуванні транспорту після 10:00. Каже, про те, що не будуть їздити трамваї та тролейбуси, не знала.

«Я сама не місцева. І через це тим більш не знала, що до 17-ї години не буде основного транспорту. Добре, що знаю, як добратись до роботи. А інші можуть і не знати, на який маршрут пересісти, щоб доїхати до місця призначення», - каже Галина.

Пані Віра вже на пенсії, говорить, що чекала на транспорт більше 20 хвилин:

«Я збиралась їхати до універмагу, проте вже піду додому. Якби мені треба було б на базар, йшла б пішки. Бачу, зараз багато хто так робить. А стояла тут і чекала на трамвай, бо теж не знала, що він сьогодні аж до вечора не курсуватиме».

Пасажири також скаржаться, що електронні табло на зупинках показували звичний час прибуття електротранспорту. І це теж вводило в оману людей. Зауважують, що можна було написати, що до 17.30 не варто чекати на трамваї та тролейбуси. Мовляв, не всі читають з самого ранку повідомлення міськради в інтернеті.

Для I-VIN.INFO всю ситуацію пояснив начальник відділу експлуатації КП «Вінницька транспортна компанія» Микола Заверуха. За його словами, маршрутне таксі та автобуси задіяні по максимуму:

«Згідно з планових показників, маршрутні таксі вийдуть по максимальних показниках і громадський транспорт теж буде максимально випущено – 65 одиниць. Буде більше залучено додаткового транспорту на маршрутах «Вишенька-Залізничний вокзал» та «Вишенька-Водоканал». На інших маршрутах теж поступово збільшуємо кількість автобусів».

Нагадаємо, вінничан попередили про тимчасове призупинення курсування електротранспорту.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на нашТелеграм-канал.

Фото:Руслана Сивак


Читайте також