menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

У Вінниці відновили живлення вокзалів

23.11.2022 15:45

Тут розгорнуті укриття та пункти безпечного очікування, пасажири можуть продовжувати висадку та посадку через підземні переходи

Внаслідок ворожих атак, станом на 14:57, на енергетичну інфраструктуру були знеструмлені ділянки у столиці, Дніпрі, Миколаєві, на Львівщині, Вінниччині, Сумщині та Харківщині. Водночас на 15:10 стало відомо, що знеструмлені вокзали «Укрзалізниці» переходять на резервне живлення, а першими відновлені Київ, Харків і Вінниця. Про це повідомляє I-VIN.INFO з посиланням на Телеграм-канал «Укрзалізниця».

Так, відправлення найближчих поїздів можливе із затримкою, задіяно резервні тепловози. Пасажирів просять перебувати в укриттях безпосередньо до посадки на поїзд. Посадка продовжується у безпечному режимі через підземні переходи.

Очікувати на потяг можна у розгорнутих укриттях та пунктах безпечного очікування, пасажири можуть продовжувати висадку та посадку через підземні переходи. Це стосується Києва, Харкова та Вінниці.

Нагадаємо,внаслідок обстрілу Вінниччина тимчасово без електроенергії.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото:з вільних джерел




Читайте також