menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

У Вінниці виготовлюють сушарки для взуття на потреби військових

25.01.2023 18:15

Мокре взуття загрожує здоров’ю військових

На початку цього року на підприємстві Українського товариства сліпих відновили виготовлення електричних сушарок для взуття, які будуть передаватися військовим на передовій. Про це повідомляє I-VIN.INFO посилаючись на пресцентр Вінницької обласної організації УТОС.

Такі сушарки на підприємстві виготовлялися ще п’ять років тому, але зараз було прийняте рішення про відновлення виготовлення, адже на фронті існує великий попит на них. В промоклому взутті у бійців існує великий ризик захворіти, тому такі сушарки в прямому сенсі рятують здоров’я та життя українських захисників.

Пробну партію електросушарок волонтери вже відвезли на передову. Корисні пристрої вже отримали схвальні відгуки від наших захисників. Сушарки повністю сушать взуття та вбивають бактерії усього за годину.

«Ми можемо запустити масове виробництво і випускати 800-1000 сушарок на місяць. Чекаємо замовлень. У наших сушарок немає китайських запчастин. Ми користуємося виключно українською сировиною. Все елементи пристрою виготовляємо виключно на нашому підприємстві», - розповів директор вінницького підприємства УТОС Костянтин Ільніцький.

Читайте також, Україна закликає визнати кібератаки з боку росії воєнними злочинами.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: Пресцентр Вінницької обласної організації УТОС

Читайте також