menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

У Вінниці встановлять меморіальну дошку на честь старшого сержанта Романа Балаби

28.11.2022 14:55

Командир відділення Роман Балаба ціною власного життя врятував підлеглих на полі бою

На фасаді житлового будинку по проспекту Юності встановлять меморіальну дошку пам’яті Балаби Романа Володимировича, який загинув на фронті рятуючи життя своїх підлеглих. Про це повідомляє I-VIN.INFO посилаючись на рішення виконавчого комітету Вінницької міської ради.

Командир розвідувального відділення 95-ї бригади Роман Балаба загинув 14 квітня під Ізюмом, виконуючи службові обов’язки та захищаючи суверенітет України.

Із зверненням про встановлення меморіальної дошки виступили мешканці будинку, у якому жив загиблий Герой. Дошку буде встановлено на фасаді будинку за адресою проспект Юності, 29.

Раніше у Вінниці назвали вулицю на честь Романа Балаби, а указом Президента від 6 вересня 2022 року старшого сержанта Балабу Романа Володимировича нагороджено орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня (посмертно).

Нагадаємо, російське вторгнення: двісті сімдесят восьма доба оборони України.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: 33kanal.com

Читайте також