menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

У Вінниці змінюється графік руху громадського транспорту

26.11.2022 13:00

Зміни пов’язані із дефіцитом електроенергії

Через проблеми з електропостачанням у Вінниці зазнає змін графік руху електротранспорту, вінничан просять звернути на це увагу. Про це повідомляє I-VIN.INFO посилаючись на сайт Вінницької міської ради.

Відтак, через велику електрозатратність трамваїв, тимчасово, буде зменшено їх кількість та маршрути по яким вони курсуватимуть. Відтепер трамваї будуть здійснювати рух лише маршрутом №4 «Барське шосе – Муніципальний ринок» як у робочі, так і у вихідні дні.

Тролейбуси ходитимуть згідно за графіком.

Також на маршрутах збільшується кількість автобусів. Додатково буде збільшено кількість транспортних засобів, які будуть обслуговувати маршрути «Вишенька-Київська» та «Вишенька-Залізничний вокзал».

Варто також зазначити, що випуск на маршрут трамваїв буде залежати від потужностей «Вінницяобленерго», тому ситуація може змінюватися. Слідкуйте за новинами.

Нагадаємо, «Генератор на день народження та менші платіжки за світло»: як українці жартують під час відключень електроенергії.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: vn.20minut.ua

Читайте також