menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

У вінницькій школі провели благодійний ярмарок на підтримку українських військових (ФОТО)

30.09.2022 19:50

Школярі продавали смаколики, аби придбати блоки швидкісної зарядки для військових

Сьогодні у вінницькій школі №26 пройшов благодійний ярмарок на підтримку захисників України. На цьому заході можна було поїсти смачних солодощів, послухати українські пісні та взяти участь в розіграші унікальних лотів на місцевому аукціоні, повідомляє I-VIN.INFO.

Школярі та їх вчителі пропонували гостям смаколики власного виробництва за доволі демократичними цінами, усі виручені від продажу кошти підуть на підтримку Калинівського полку Національної гвардії України.

Окремо учасники та гості цього заходу могли залишати гроші у благодійній скриньці.

При вході на ярмарок гостей зустрічає стіл з незвичайними товарами. Тут продаються не солодощі, а особисте спорядження воїна ЗСУ. Ця ідея належить вчителю із захисту Вітчизни школи №26 Леоніду В’ячеславовичу.

«Це мої особисті речі, які я отримав під час служби в лавах ЗСУ. Продаю ці речі, аби допомогти хлопцям на фронті. За реальними цінами ось ці товари коштуватимуть значно дорожче, я ж продаю по 50-100 гривень, аби люди активніше купували, і тим самим допомагали нашим військовим», - розповів Леонід В’ячеславович.

Після невеличкої концертної програми, де виступали учні та працівники двадцять шостої школи, почався аукціон. На ньому розігрувалися різноманітні лоти, від одноразового спортивного заняття з місцевим вчителем фізкультури до справжнього кашкета воїна національної гвардії.

«Цей ярмарок проходить напередодні Дня вчителя, і ми таким чином вирішили привітати усіх наших вчителів, а також підтримати військові частини Національної гвардії, з якими ми співпрацюємо. А також придбати для них два блоки швидкісної зарядки», - зазначила директорка вінницької школи №26 Сніжана Осипчук.

Загалом на сьогоднішньому заході вдалося зібрати 130 тисяч гривень для Калинівського полку Національної гвардії України.

«Ті солодощі, які сьогодні залишаться після ярмарку ,ми передамо у військові госпіталі та лікарні міста Вінниця, де проходять лікування наші поранені захисники. Допомагаємо та наближаємо нашу перемогу, як можемо», - підкреслила Сніжана Осипчук.

Нагадаємо, американські компанії підтримуватимуть соціальні програми із захисту прав людей з інвалідністю на Вінниччині.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: Степан Вігер

Читайте також