menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

У вінницькому центрі «ЯМаріуполь» можна зробити щеплення від COVID-19

05.08.2022 18:10

Перші маріупольці вже вакцинуються у цьому центрі

У центрах «ЯМаріуполь» відтепер можна зробити щеплення від COVID-19. Мета - максимально захистити здоров'я маріупольців під час наступної хвилі пандемії. Про це повідомляє I-VIN.INFO посилаючись на телеграм-канал Маріупольська міська рада.

«ЯМаріуполь» перетворюється на мультисервісний центр підтримки маріупольців. Ми продовжуємо в них ті заходи, які раніше впроваджували у Маріуполі. Серед них - підтримка кампанії з вакцинації. Наші центри постійно доповнюються послугами, які зараз є на часі чи є запит на них від наших людей. Тому перелік їх змінюється, розширюється та доповнюється. Дякуємо за таку можливість усім партнерам, які підтримують маріупольців», - міський голова Маріуполя Вадим Бойченко.

Перші маріупольці вакцинуються саме у вінницькому центрі. Все чітко та просто - лікар консультує, підписується згода, пару хвилин й щеплення від COVID-19 зроблено.

Нагадаємо, у Вінниці скасували пільгові проїзні для школярів та студентів.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: взято з допису

Читайте також