menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

Українські військові стрімко звільняють Херсонщину

10.11.2022 19:40

За одну добу підтверджено взяття 14 населених пунктів

Сьогодні, 10 листопада, Сили оборони України значно просунулись на Херсонщині, звільнивши багато українських територій та населених пунктів. I-VIN.INFO розповідає про те, що сьогодні коїлося на Херсонщині.

Ще зранку бійці 131 розвідувального батальйону Збройних сил рапортували про звільнення Снігурівки – стратегічно важливого на Херсонському напрямку населеного пункту.

Згодом на мапі від Deep State почали з’являтися підтвердження щодо звільнення таких населених пунктів: Павлівка, Василівка, Бобровий Кут, Євгенівка, Правдине, Солдатське, Станіслав, Олександрівка, Миролюбівка, Чкалове, П'ятихатки, Кучерське Херсонської області та Тамарине Миколаївської області.

Ось так лінія фронту виглядали ще вчора, 9 листопада:

А от як виглядає сьогодні:

Стрімкий наступ українських військових безпосередньо пов’язаний із тим, що росіяни активно виводять свої війська з правого берега Дніпра, але не слід забувати, що це рішення вищого військового керівництва рф було продиктовано саме успішними діями Сил оборони на цьому напрямку, тому кожен звільнений населений пункт є цілковитою перемогою наших військових, а не «жестом доброй волі» росіян.

Українські Сили оборони продовжують наступ на Херсонщині і не дають ворогу проводити організований відступ, то ж хороші новини не змусять на себе чекати.

Нагадаємо, Вінничан запрошують на тренінг від «Благодійного фонду Сергія Притули».

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: deepstatemap.live та nv.ua

Читайте також