menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

Укрзалізниця вводить нові правила продажу квитків

29.01.2023 13:20

Таким чином Укрзалізниця бореться із перекупщиками

Укрзалізниця продовжує викорінення зловживань та спекуляцій із квитками. Відтепер вона запроваджує нові правила продажу квитків та звільняє все більше співробітників, які були залучені до подібних спекуляцій. Про це повідомляє I-VIN.INFO посилаючись на Телеграм-канал Укрзалізниці.

Продаж квитків на найпопулярніший міжнародний рейс № 67/68 Київ — Варшава — Київ відтепер здійснюється лише онлайн.

Окрім відкриття продажів рівно за 20 днів до дати поїздки о 08:00, усі квитки, що повертатимуться на конкретну дату, будуть вводитись у систему чітко за один день до поїздки між 08:00 та 09:00 ранку. Тож, якщо не встигли придбати квиток за 20 днів, тепер не потрібно за ними полювати чи звертатись до «перекупщиків» — можна для термінових справ знайти всі повернуті квитки в цей чіткий часовий проміжок. А квитки, які будуть здаватись день у день, повертатимуться в систему не пізніше, ніж за 30 хв після здачі.

«Ми системно «вичищаємо» акаунти перекупщиків із наших онлайн-систем, але в них вистачає нахабності до нас же на гарячу лінію звертатись із вимогою терміново відновити. «Свєта — рішаю білети» (наша вже тепер екс-співробітниця), «Віталик – білети на поїзд», і не сподівайтесь, щось знову «порішати». Ваш час закінчився. Наші пасажири очікують чіткості та прозорості від нас, тож жодним «рибкам-прилипалам» не місце поряд із Укрзалізницею», - пишуть на сайті Укрзалізниці.

Читайте також, вінничанин здобув другу золоту медаль на чемпіонаті світу з біатлону.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: epravda.com.ua

Читайте також