menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

«Тут є відповіді на питання, які ти інколи не розумієш»: вінничани про жартівливу онлайн-школу (ВІДЕО)

14.03.2022 19:30

В Україні створили жартівливу воєнну онлайн-школу «Паляниця»

Більшість людей під час війни навіть у безпечних місцях відчувають страх, паніку і ненависть до російських загарбників. Такі емоції найчастіше втомлюють нас та знижують позитив. Проте зовсім нещодавно на платформі YouTube з’явився новий канал під назвою онлайн-школа «Паляниця». Тут у розважальній формі розповідають про війну росії проти України у вигляді уроків. А в кінці кожного відео є своє домашнє завдання. I-VIN.INFO дізнався більше про цей канал та розпитав у глядачів їхні враження про цю онлайн-школу.

На просторах YouTube цей канал з’явився 6 березня 2022 року. А ініціатором став народний депутат Сергій Колебошин. Тут виходять освітні ролики з різної тематики. Наприклад, першою темою уроку стала «Аеродинаміка по-українськи». Усім пояснювали, чому літаки літають і не падають, а техніка окупантів падає. За допомогою простих прикладів користувачам платформи розповіли про війну.

Здебільшого, ці уроки доволі короткі – від 1-3 хвилин. Окрім літаків, на каналі розповідають про мародерів, та який скотч краще вибрати, аби він не втік, пояснюють, як знайти координати російського військового корабля тощо. Проте в кінці кожного відео є своє домашнє завдання.Наприклад, у відео «Урок №2. Особливості використання скотчу у сучасному українському побуті», задали купити український скотч.


Серед користувачів вже є перші глядачі та фани цієї онлайн-школи. У свої 7 років вінничанин Максим розповів I-VIN.INFO, що йому подобається ці прості та короткі відео.

«Тут є відповіді на питання, які ти інколи не розумієш. Я не знав, як збивають літак, а у відео сказали, що це відбувається автоматично за допомогою нашої протиповітряної оборони. Так само з іншими питаннями, які я ставив мамі. Тепер можна не чекати дорослих, а самому зрозуміти, що і як», - запевняє Максим.

Його мама Віолета зазначила, що не завжди могла пояснити чи підібрати слова, аби дати відповідь на питання сина. Особливо важко їй було під час війни.

«Добре, що такі відео є простими, доступними, зрозумілими. Також вони дуже підіймають настрій. Нам сподобалась уроки онлайн-школи «Паляниця» і будемо слідкувати за ними й надалі. До речі, вже виконали одне з домашніх завдання – придбали український скотч», - з посмішкою розповідає Віолета.

Також жінка додала, що надалі вони будуть розв’язувати задачу, скільки потрібно покласти насіння в кишені окупантів, щоб зробити 100 татуювань і дивитимемось наступні відео. Саме таке домашнє завдання отримали після уроку про аграрні науки.

Станом на 14 березня на каналі з’явилось 7 уроків та одна класна година. Озвучка відео схожа на голос Олени Кравець з «95-го кварталу». До речі, ролик під назвою «Класна година: Віталій Кім» присвячений голові Миколаївської ОДА і вийшов 13 березня, у його день народження.

Нагадаємо,якдолучитисьдо волонтерства.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на нашТелеграм-канал.

Фото:скріншоти з відео

Відео: Онлайн-Школа «Паляниця»

Читайте також