menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

В декількох громадах Вінниччини відкриють рекрутингові центри

10.04.2024 14:40

В центрах працюватимуть рекрутери зі 120 бригади ТрО

На Вінниччині планують проєкт зі створення центрів рекрутингу в Гайсинському, Жмеринському, Могилів-Подільському, Тульчинському та Хмільницькому районах. За зразком рекрутаційних центрів у Вінниці, персонал надаватиме 120 бригада ТРО. Про це повідомляє I-VIN.INFO посилаючись на фейсбук-сторінку очільника Вінницької ОВА Сергія Борзова.

Це будуть місцеві представники батальйонів, адже вони не лише знають військову специфіку, але й матимуть більшу довіру як місцеві жителі.

Тобто, у Жмеринці – працюватимуть рекрутери з Жмеринки і Жмеринського району і т д.

«Зазначу, що такі рекрутингові центри набиратимуть людей не лише в 120 бригаду. Бажаючі можуть потрапити в будь-який підрозділ Сил оборони за власним вибором», - додає Сергій Борзов.

Рекрутингові центри мають завдання –встановити зв’язок між цивільним та військовою частиною. Тут можна поставити запитання, дізнатися все про військову освіту, наявні вакансії і зарплату.

Читайте також, удар по енергетичній інфраструктурі півдня: наслідки нічної повітряної атаки.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: shtab.novyny.live

Читайте також