menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

В громаді на Вінниччині відкрили поліцейську станцію

19.01.2022 11:45

У Дашівській територіальній громаді відкрили поліцейську станцію

Вчора, 18 січня, на Вінниччині у Дашівській територіальній громаді відкрили поліцейську станцію. Відтепер тут працюватимуть офіцери громади, які пройшли відповідну фахову підготовку. Відкриття відбулось в рамках реалізації проєкту «Поліцейський офіцер громади». Про це повідомляє I-VIN.INFO з посиланням на відділ комунікації поліції Вінницької області.

У новій поліцейській станці працює старший лейтенант поліції Дмитро Амелін, який разом з колегами обслуговуватиме 24 населених пункти ( 16 тисяч громадян). Найважливіші завдання – забезпечувати правопорядок на території обслуговування, запобігати вчиненню правопорушення та своєчасно реагувати на звернення громадян.

За словами  очільник поліції Вінниччини Іван Іщенко, Вінницька область лідирує з запровадження проєкту «Поліцейський офіцер громади». Також у громаді працюватиме троє поліцейських офіцерів. Додає, Дашів один з перших населених пунктів, де встановленні 44 камери відеоспостереження з сучасними технологіями. Вони інтегровані до системи відеоспостереження підрозділів Головного управління Нацполіції області.

Поліцейський офіс знаходиться  на першому поверсі адміністративного приміщення Дашівської селищної ради по вулиці Горького, 9.

Нагадаємо, у Гайсинському районі відкрили центр безпеки громадян.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: vn.npu.gov.ua

Читайте також