menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

«Важливо, аби діти були в безпеці на дорозі»: вінницький депутат Михайло Ганчук (ФОТО) ®

14.12.2022 10:10

Вінницький депутат подарував світловідбивні наліпки легкоатлетам

Повномасштабна війна прагне зруйнувати все на своєму шляху. Проте ніколи не зруйнує нашу жагу до перемоги. Так, попри відключення світла, енергетична система України ще не відновилась, світлофори не працюють, і у темну пору доби на вулицях обмежена видимість. Тому вінничанам радять носити світловідбивні елементи на одязі заради власної безпеки. А спортсменам, які займаються легкою атлетикою, надзвичайно важливо мати такі елементи під час тренувань на повітрі. І вчора депутат Вінницької міської ради Михайло Ганчук подарував світловідбивні наклейки, які допоможуть спортсменам безпечно бігати на вулиці. Про це повідомляє I-VIN.INFO.

Як пояснює вінницький депутат, керівник ТОВ «Промавтоматика Вінниця», через пошкодження енергетичних об’єктів та відключення світла, перестають нормально освітлюватись вулиці та дороги. Водії можуть втратити пильність на дорогах, адже пішоходів у речах темного кольору майже не видно у вечірню пору.

«Перш за все страждають діти. На жаль, останнім часом зросла кількість постраждалих в ДТП дітей. Такі дані дізнався в наукових статтях та статистичних звітах. Цифри справді жахливі. Основна причина ДТП – водії не звикли їздити в таких умовах. А зараз все змінилось, стало темно, небезпечні ділянки стають мало освітлені. І це є реальною загрозою для пішоходів, які не носять світловідбивні елементи. Важливо, аби діти були в безпеці на дорозі», - каже Михайло Ганчук.

Тому він вирішив подбати про вінницьких спортсменів та подарувати легкоатлетам Спортивної школи олімпійського резерву «Колос» світловідбивні елементи. Як зазначає тренерка з легкої атлетики Алла Гарницька, під час вечірніх пробіжок легкоатлетам дуже важливо бути в безпеці та не отримувати травми.

«Тому сьогодні Михайло Ганчук дав надію на безпечні тренування і приніс нам такі необхідні аксесуари. Безпека для спортсменів завжди на першому місці. Зараз стало ще більше важливим дотримуватись правил безпеки, аби наші вихованці змогли й надалі підтримувати «спортивний фронт» та показувати високі результати на світовій арені», - каже тренерка Алла Гарницька.

Нагадаємо, психологиня розповіла про те, як суспільство буде оговтуватися після перемоги.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: Руслана Сивак.

Читайте також