menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

Велетенський український прапор з вінницької редакції розгорнули перед будівлею ООН (ВІДЕО)

15.03.2023 13:20

У Нью-Йорку українці вийшли на мітинг, аби нагадати світові про війну в Україні

У самому центрі Нью-Йорку вінничанка Світлана Пустовіт разом з іншими українцями вийшла на мітинг перед головними будівлями ООН, аби нагадати світові, що в Україні досі триває війна. Попри негоду, саме в День українського добровольця українці мітингують із закликом позбавити росію членства в ООН. Учасники вийшли з плакатами та з десятиметровим українським прапором, який креативна директорка I-VIN.INFO Світлана Пустовіт привезла із Вінниці, повідомляє I-VIN.INFO.

Як зазначає Світлана Пустовіт, українська делегація об’єдналася разом з українцями, які проживають в США, щоб вчергове нагадати усьому світу про війну в Україні. Українці наполягають на виключенні росії із складу ООН, як країну-агресора.

«Символічно, що за нашими спинами знаходяться головні будівлі ООН, а ми стоїмо попереду. Так само, як і з нашим ворогом. Ми єдині, хто стоїть обличчям до країни-агресора. Вірю, що зовсім скоро супостата не буде ні в стінах ООН, ні на нашій території», - зазначає Світлана Пустовіт.

Наразі вінничанка у складі української делегації відвідала 67 сесію ООН. У Нью-Йорку обговорювали питання гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок усього світу.

Нагадаємо, вінничанка у складі української делегації відвідала сесію ООН.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото і відео: Facebook сторінка Світлани Пустовіт.

Читайте також