menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

Величезні черги вишикувались у Вінниці за новою маркою (ФОТО)

23.05.2022 16:30

У Вінницькій області продають нову марку з російським воєнним кораблем

Відсьогодні, 23 травня, у відділеннях пошти Вінницької області о 14:00 почали продавати нову марку «Русскій воєнний корабль … ВСЬО!». До відділень Укрпошти вже можна побачити великі черги охочих придбати нову марку. Звісно, вони не такі довжелезні, як, приміром, у Києві, але й вінничани вичікували у черзі по півтори-дві години. I-VIN.INFO дізнався, скільки вінничани готові стояти, аби купити «Русскій воєнний корабль … ВСЬО!» та дізнався ціни.

Як розповів вінничанин В’ячеслав Віскушенко, разом з дружиною простояв у черзі близько півтори години. На початку другої години прийшов до відділення пошти та очікував продажу марки. Дизайн нової марки сподобався.

«В принципі, ця марка прикольна. Новий дизайн виглядає цікавіше, хоч майже однаковий з першим варіантом. Їх видають лише по дві в одні руки. На жаль, більше не продають на одну особу. Ми стояли в черзі з дружиною та дочкою, то ще й для дитини просили, на жаль, не дали», - з посмішкою розповідає вінничанин В’ячеслав.

За новою маркою прийшов також студент Дмитро. До відділення пошти його привела цікавість, а також бажання взяти марку. Він розповів, що з ним в черзі стоять ще й друзі. Деякі з них щасливчики – вже придбали марку. За його словами, у нього є знайомий, який поїхав в Москву навчатися, проте з початку повномасштабної війни повернувся назад і зараз теж стоїть у черзі за маркою. Але поруч з Дмитром його не було.

«Я прийшов сюди до відділення приблизно о 14:00. Тут вже була черга, проте бачу, що людей з десять ще додалось. Сподіваюсь марок вистачить, аби взяти. Як мені розповіли, то на поштових відділеннях в центрі ще більші черги, а в Києві взагалі море охочих взяти цю марку. Думаю, ще двадцять хвилин доведеться постояти», - оптимістично говорить Дмитро.

В цей момент до нього підійшов друг Петро, якому вже вдалось придбати марку. Людям з черги він показав, як виглядає марка, адже з різних боків лунали питання на кшталт: «Покажіть, як виглядає», «Скільки коштує?», «А багато дають?» та інші. Як розповів Петро, то він простояв у черзі з 13:00, аби придбати марку близько 15-ї.

Як відомо з допису начальника Вінницької ОВА Сергія Борзова, за результатами всеукраїнського голосування, Укрпошта відразу починає роботу над маркою «Доброго вечора, ми з України». У додатку «Дія» за неї проголосувало 650 тисяч українців, друге місце – у марки за темою «Песик Патрон з ДСНС!». Наступна марка буде присвячена переможцю музичного конкурсу «Євробачення-2022» Kalush Orchestra.

Марку «Русскій воєнний корабль … ВСЬО!» можна придбати блок за 69 гривень.

Нагадаємо, на Вінниччину перемістились 30 підприємств.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на нашТелеграм-канал.

Фото зроблені з дозволу заступниці завідувачки відділення Укрпошти, автор фото: Руслана Сивак

Читайте також