menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

Весь світ закликають долучитися до акції «Жовта стрічка»

21.11.2022 13:20

Вінничани можуть підтримати українців, які в окупації

Сьогодні запускається Міжнародний флешмоб «Жовта стрічка». Кожен охочий може долучитися і підтримати українців, які зараз знаходять в окупації та потерпають від загарбників. Про це повідомляє I-VIN.INFO  з посиланням на сайт Назавжди Україна.

 В Херсоні навесні 2022 року майже одразу після захоплення російськими військами, виник рух громадянського спротиву «Жовта стрічка». Спротив швидко поширився на інші окуповані території — від Бердянська до Енергодара, від Луганська до Нової Каховки, від Криму до Донеччини. Попри тортури й викрадення активісти продовжують підпільний протест.

Символом опору стала жовта стрічка.  На вулицях міст з'являються проукраїнські плакати та графіті, а на парканах, деревах і навіть будівлях окупаційних адміністрацій — пов'язана жовта стрічка як символ опору російській окупації. Аби долучитись до флешмобу варто:

1.Вдягнути жовту стрічку.

2. Зробіть фото або відео та розмістіть фото в соцмережах з хештегом #ЖовтаСтрічка

3. Додайте послання про те, що підтримуєте та дякуєте мужнім українцям на тимчасово окупованих територіях. Або використайте готовий текст: #ЖовтаСтрічка — символ опору російській окупації. У День гідності й свободи я пов'язую жовту стрічку на знак підтримки незламних українців, які чинять спротив на тимчасово окупованих територіях.

Нагадаємо, вінничани відзначають День гідності та свободи.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: qirim.news

 

 

Читайте також