menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

Відкриття спорткомплексу: на території пожежної частини Вінниччини провели благодійні футбольні змагання

08.10.2022 14:30

Кошти, які зібрали під час матчу, мають передати на потреби сил оборони України

На Вінниччині, у Калинівці, відкрили спортивний комплекс. Вже вчора, 7 жовтня, представники влади, місцевої бізнес-еліти, зірки «Ліги сміху» та колишні футболісти зіграли там у футбол. Кошти, які зібрали під час матчу, мають передати на потреби ЗСУ. Про це повідомляє I-VIN.INFO з посиланням на Калинівка Сіty.

Раніше на території, де тепер спортивний об'єкт, був звичайний луг. А тепер це облаштована рятувальниками база для занять пожежно-прикладним спортом. Тут є бігова доріжка, навчальна башта та майданчик з натуральним газоном для спортивних ігор.

За словами начальника головного управління ДСНС у Вінницькій області Руслан Шевчук, у Вінницькій області такого спортивного комплексу немає в жодній з частин системи ДСНС.

На відкритті комплексу пройшов і футбольний матч між командою рятувальників області та командою, у якій виступали колишні гравці вінницької «Ниви» Паша Касанов та Юрій Максименко, а також зірки «Ліги сміху», зокрема Олександр Теренчук, Дмитро Голубєв, Володимир Черняк.

Нагадаємо,на Вінниччині для підтримки Збройних сил України пройшов благодійний турнір з волейболу.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото:Калинівка Сіty





Читайте також