menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

Відзавтра на «дистанційку» переходять дві третини шкіл Вінниччини

22.09.2021 19:40

Із завтрашнього дня більшість дітей навчатимуться онлайн

Вінниччина з 23 вересня переходить у «жовту» зону, тому лише ті освітні заклади, у яких вакциновано більше 80 % працівників, можуть працювати спокійно, повідомляє Інформаційна Вінниччина.

За словами начальника управління професійної освіти, інноватики та науки Департаменту гуманітарної політики Вінницької облдержадміністрації Володимира Буняка, такі установи становлять одну третю частину, а саме - 225 закладів.

«В решті освітніх установ навчання проводиться дистанційно. Заклади, в яких проводиться навчання 1-4 класів, дитячі садочки та інтернати працюють у звичайному режимі. Там продовжують вакцинацію працівників», – коментує Володимир Володимирович.

Як повідомляє Володимир Буняк, 74% від загальної кількості працівників та працівниць закладів освіти повністю імунізувались від коронавірусної інфекції.

Найбільша частка вакцинованих освітян і освітянок у громаді спостерігається в інклюзивно-ресурсних центрах — 91,6 %. Колективи дитячих садочків отримали 83,8% вакцинованих працівників та працівниць.

Нагадаємо, майже усі освітні заклади Вінницької ТГ сягнули необхідного 80% рівня вакцинації колективів.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: vin.gov.ua

Читайте також