menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

«Виходьте! Салон загорівся!» - біля Вінницької облради поламався трамвай (ОНОВЛЕНО)

11.01.2022 11:30

У центрі Вінниці трамвай заблокував рух

Сьогодні, 11 січня, близько 11-ї години в центрі Вінниці вишикувалися трамваї. З'ясувалось, що трамвай «Муніципальний ринок - Барське шосе» поламався під Вінницькою облрадою. Про це повідомляє I-VIN.INFO.

Спочатку цей трамвай просто зупинився. Проте водійка не могла його завести. Потім пасажир-вінничанин, який підійшов до неї з середини салону, сказав, що пахне горілим. Припустив, по плавився якийсь контакт. Водійка відкрила двері, випустила всіх охочих пасажирів зійти з транспорту . Та все ж частина залишилась. Коли водійка іншого трамваю, який їхав наступним, зайшла до трамваю, почала кричати «виходьте, салон загорівся».

Причини поломки транспорту невідомо.

I-VIN.INFO з’ясувала причини зупинки трамваю у начальника служби експлуатації Вінницького трамваю Заверухи Миколи. Як він зазначив, трамвай був технічно справний і через 15 хвилин поїхав своїм ходом.

«Ніякого загорання там не було. Це, можливо, тормозні колодки дали цей ефект тління. Проте загорання не було, бо таку інформацію ми не отримували. Так що можна спати спокійно» - заявив Микола Заверуха.

Як додав начальник служби експлуатації такі ситуації трапляються не часто і трамваї технічно справні. Бувають окремі випадки, проте це все технологічні питання, які вирішуються самостійно аварійною бригадою або водієм.

Нагадаємо, потяг Вінниця – Гайворон почав курсувати щоденно.

Щоб отримувати новини вчасно підписуйтесь на нашТелеграм-канал

Фото: I-VIN.INFO


Читайте також