menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

Вінничан запрошують долучитись до конкурсу з відбору адвокатів для надання БВПД

20.09.2022 16:30

Участь у конкурсі можуть брати адвокати, відомості про яких внесені до Єдиного реєстру адвокатів України

У 15-ти областях України оголосили конкурс з відбору адвокатів, які залучаються до надання безоплатної вторинної правової допомоги. Про це повідомляє I-VIN.INFO з посиланням на сайт БВПД.

Для участі необхідно зареєструватись з 20 вересня по 20 жовтня 2022 року за посиланням.

Умови наступні:

-заповнити онлайн-анкету та біографічну довідку, акцентуючи увагу на юридичну діяльність;

-зазначити адресу електронної пошти для отримання інформації у зв’язку з конкурсом;

-завантажити скановані копії згоди на обробку персональних даних, заяви, форми яких встановлені Мін’юстом, усіх заповнених сторінок паспорта (чи іншого документа, що посвідчує особу), свідоцтва про право на зайняття адвокатською діяльністю та мотиваційного листа (до 500 слів), складеного у довільній формі.

За фактом реєстрації, адвокат отримає автоматичне повідомлення Координаційного центру з надання правової допомоги про прийняття заявки на опрацювання.

Після перевірки надісланих документів про адвоката в Єдиному реєстрі адвокатів України, його проінформують про (не)відповідність встановленим вимогам. Якщо ж заявник отримав повідомлення про невідповідність документів, то реєстрацію можна пройти повторно до завершення її строку.

Далі потрібно буде пройти з 24 по 31 жовтня 2022 року дистанційний курс «Вступ до системи надання безоплатної правової допомоги» та виконати тестові завдання, що оцінюються автоматично. Посилання на дистанційний курс та дані для входу зазначать в електронному повідомленні. Вже з 1 листопада 2022 року конкурсні комісії почнуть опрацьовувати і оцінювати подані документи.

Наступним кроком буде індивідуальна співбесіда. Триватиме вона з 8 листопада по 11 листопада 2022 року (конкретні дата, час і місце проведення будуть повідомлені кожному адвокатові додатково). За рішенням комісії співбесіда може також проводитися дистанційно в режимі відеоконференції за умови наявності технічної можливості.

Відповідно під час проходження співбесіди із конкурсними комісіями адвокати мають пред’явити оригінали паспорта та свідоцтва про право на зайняття адвокатською діяльністю.

Вже 2 грудня 2022 року на сайті системи надання безоплатної правової допомоги оприлюднять результати конкурсу. Кожен адвокат зможе перевірити наявність інформації в розділі «Реєстр адвокатів».

Нагадаємо,вінничанам розповіли, як довести факт загибелі особи закордоном в умовах війни.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото:взяті з сайту





Читайте також