menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

Вінничан запрошують на Red Brunch

01.12.2021 16:30

Команда проєкту «Я, Ніна» та Фундації #ВАРТОЖИТИ запрошує на щомісячну подію по збору донорської крові

У Veteran Hub Вінниця пройде щомісячний захід Red Brunch по збору донорської крові для потреб онкохворих людей та військових. Про це повідомляєІнформаційна Вінниччиназ посиланням наорганізаторів заходу.

В умовах пандемії проблема з нестачею донорської крові ще більше загострилася: донорська кров потрібна в онковідділеннях, пологових будинках, військових шпиталях, опікових відділеннях, хірургічних відділеннях.

За результатами двох попередніх Red Brunch у Вінниці 48 гостей події стали донорами крові. Так як одна кроводача рятує три життя, то після цього вінничани врятували 144 життя.

Що ж отримає донор крові? Перш за все, попередню онлайн-консультацію від команди проєкту «Я, Ніна». Крім цього, частування від Сім'ї ресторанів Дмитра Борисова до та після здачі крові й участь у лотереї з можливістю виграти класні призи. Також це дружня атмосфера і приємний нетворкінг.

Аби взяти участь у заході необхідна наявність COVID-сертифікату або негативного ПЛР-тесту, і звісно реєстрація.

Про підготовку до кроводачі, рекомендації та протипокази можна прочитаи за посиланням.

Нагадаємо,юних вінничан запрошують на конкурс малюнків.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на нашТелеграм-канал.

Фото: надані організаторами



Читайте також