menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

Вінничанам для сплати комунальних послуг радять переоформити документи квартири на себе

22.02.2022 11:45

«Вінницяміськтеплоенерго» радять оформити документи нової квартири на себе

У випадку, якщо ви придбали нову квартиру або отримали права власності на житло у будинку, в якому постачається теплова енергія та гаряча вода від КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго», варто переоформити всі документи на себе, як нового власника. Це потрібно для того, щоб нарахування за комунальні послуги відбувались за вашим особовим рахунком. Про це повідомляє I-VIN.INFO з посиланням на пресслужбу КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго».

Є декілька способів як оформити документи. Перший – зверніться в прозорий офіс до представників Центру муніципальних систему правління. Їхні адреси:

- просп. Коцюбинського, 11;

- просп. Космонавтів, 23;

- вул. Л. Ратушна, 22а;

- вул. О. Антонова, 44;

- вул. Келецька, 69.

Другий спосіб - звернутись до служби збуту КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго» за адресою: вул. 600-річчя, 13, перший поверх. Графік роботи: з понеділка по четвер з 08:00 до 17:00, у п’ятницю з 08:00 до 15:45.

Окрім цього, потрібно ще мати наступні документи:

- копія паспорту,

- копія ідентифікаційного коду,

- документ, що посвідчує право власності на житло (договір купівлі-продажу, дарування, свідоцтво про спадщину і т.п.),

- витяг з державного реєстру прав власності на нерухомість,

- довідку від управителів будинку (управляючі компанії, ТОВ «ЖЕО», ОСББ) про кількість і склад зареєстрованих осіб або про те, що за даною адресою ніхто не зареєстрований.

Якщо вам потрібно отримати довідку про наявність/ відсутність заборгованості за певним особовим рахунком щодо спожитих послуг з постачання теплової енергії та з постачання гарячої води, варто особисто (не онлайн) звернутись до служби збуту КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго».

Нагадаємо, вінничани організували патріотичний фестиваль імені Максима Шимка.

Щоб отримувати новини вчасно підписуйтесь на нашТелеграм-канал

Фото:ru.depositphotos.com.

Читайте також