menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

Вінничани можуть спробувати себе у ролі «зіркових» тренерів на локаціях «Активних парків»

13.10.2021 10:24

По всій державі зараз відбувається реалізація проєкту «Активні парки — локації здорової України».

У Вінницькій області ініціатива реалізовується обласним центром громадської організації «Спорт для всіх» та Вінницької територіальної організації ВФСТ «Колос». На території Вінниччини функціонує вже принаймні п'ять таких локацій.

На кожній з них є спортивні елементи, з допомогою яких жителі громад можуть в будь-який час зайнятися фізичною активністю. Біля локацій розташовані таблички з QR-кодами, відсканувавши який отримаєш персонального тренера у власному смартфоні.

В рамках конкурсу кожен та кожна житель і жителька Вінниччини можуть стати цим «зірковим» тренером, який допоможе жителям громад бути здоровим. Для участі у конкурсі необхідно креативне відео, де ви демонструєте конкурс із трьох улюблених вправ, а потім розмістити його у соцмережах з хештегом #активніпаркиконкурс, повідомляє Інформаційна Вінниччина з посиланням на пост Міністерства молоді та спорту.

Також необхідно підписатися на організаторів конкурсу у мережі Instagram: аккаунт проєкту, головного тренера Вадима Данильченка, а також «Alta stories».

«Вже 17 жовтня найкрутіше відео обиратиме головний тренер проєкту «Активні парки» — Вадим Данильченко», — зазначено у пості.

Нагадаємо, «Активні парки» на Вінниччині продовжують відкривати. 

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: з вільних джерел

Читайте також