menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

Вінничани на концерті Асафатова зібрали понад 17 тисяч гривень для ЗСУ (ФОТО)

09.11.2022 14:55

У муздрамтеатрі був аншлаг

У Вінниці 7 листопада пройшов концерт вінницького співака Сергія Асафатова. На заході вдалось не тільки послухати музику, а ще й провести аукціон, кошти з якого підуть на допомогу ЗСУ. I-VIN.INFO побував на концерті та розкаже, скільки коштів зібрали з аукціону.

Вперше за довгий період у Вінницькому музично-драматичному театрі імені Садовського був аншлаг. Тут зібралися шанувальники співака та музиканта з Вінниці Сергія Асафатова. Під час концерту лунали одні з найвідоміших пісень виконавця – «Заведу кота», «Туман», «Море» та інші. А на біс для вінничан артист зіграв «Люди ідуть від людей».

«Сергій Асафатов - відкриття цього вечора для мене! Українська музика, що лине від самого серця до самих сердець – про любов, про плинність життя, про те, чого не повернути і що можна собі дозволити! Дозволити бути собою і якщо не зараз, то коли», - ділиться враженнями після концерту вінничанка Євгенія Гулько.

Проте концерт став ще більш цікавим за рахунок благодійного аукціону. Тут вінничани мали змогу вибороти собі за гроші іменний бедж Сергія Асафатова, марки «Мрія» та «Кримський міст», укулеле з автографом та малюнком від співака та гітару з автографами воїнів-Героїв і Асафатова.

Загалом вдалось зібрати 17 550 гривень.

А цінні призи вдалось продати:

Іменний бедж Сергія Асафатова продали за 850 гривень.

Марки «Мрія» - 500 гривень.

Марки «Кримський міст» - 2000 гривень.

Укулеле з автографом Сергія Асафатова – 5200 гривень.

Гітара з автографами воїнів-Героїв та Сергія Асафатова – 9000 гривень.

Всі зібрані кошти з концерту вінницького артиста призначені для українських захисників. Після концерту шанувальники аплодували стоячи, кричали «Браво!» та дарували Сергію квіти. Далі співак поїхав проводити концерт до Києва, де і продовжить проводити аукціони, щоб зібрати на потрібні речі для військових.

Нагадаємо, релокований з Краматорська навчальний заклад продовжує діяльність у Вінниці

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: Євгенія Гулько.

 

Читайте також