menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

Вінничани просять створити водний парк «Вишенське озеро»

04.11.2021 18:10

У Вінниці зареєстрували петицію на створення водного парку

Нещодавно, у Вінниці створили петицію, в якій пропонують закласти в міський бюджет 2022 року кошти на виготовлення проєктно-кошторисної та землевпорядної документації для створення водного парку «Вишенське озеро». Про це повідомляє Інформаційна Вінниччина з посиланням на «Вінниця.info».

В петиції зазначають, що десять років тому це озеро мало площу у 56 гектарів, а зараз його засипають приватні забудовники. Саме тому вінничани просять Вінницьку міську раду закласти у бюджет 2022 року кошти на виготовлення проєктно-кошторисної та землевпорядної документації для створення першого водного парку «Вишенське озеро». Це допоможе запобігти кліматичним змінам, регулювати температуру повітря навколо озера, а люди зможуть відпочивати на природі та проводити гарно час.

Станом на 4 листопада петиція зібрала 70 підписів. Щоб її розглянули у міській раді, необхідно зібрати 350 підписів. До кінця збору залишилось 12 днів. Підтримати петицію можна за наступним посиланням.

Нагадаємо, у Вінниці в ліцеї створили сучасний «ECOHUB-17 - освітній простір для кожного».

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на нашТелеграм-канал.


Фото: вільних джерел


Читайте також