menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

Вінничанин став чемпіоном України з пауерліфтингу

15.02.2022 19:40

Наступна ціль спортсмена – Чемпіонат Європи

Наразі у місті Коломия, що на Івано-Франківщині, проходить Чемпіонат України з пауерліфтингу, на якому вінницький спортсмен Віталій Коломієць вже став чемпіоном України 2022 у своїй ваговій категорії. Про це повідомляє I-VIN.INFO.

Віталій змагався з провідними спортсменами України та світу, де переможець визначається за результатами трьох вправ: присідання зі штангою, жим лежачи та станова тяга.

Вінничанин чудово показав себе в усіх трьох вправах, отримавши третій результат у присіданні зі штангою, четвертий у жимі лежачі та перший у становій тязі. За сумою усіх трьох результатів Віталій Коломієць набрав найбільшу кількість балів, тим самим ставши чемпіоном України з пауерліфтингу у 2022 році.

Окрім титулу чемпіона України на цих змаганнях Віталій отримав також путівку на Чемпіонат Європи з пауерліфтингу, він пройде з 3 по 8 травня в Чехії.

У відповідь на те, як Віталій оцінює свої шанси на майбутньому Чемпіонаті Європи, він відповів наступне:

«В спорті немає шансів, є цілі. Моя ціль – це як мінімум призові місця, а як максимум, звісно ж, перемога».

Віталій Коломієць вже багато років займається пауерліфтингом. Його спортивна кар`єра почалась зі звичайної зацікавленості цим видом спорту, а постійні тренування, стійкість та міцний характер допомогли йому стати чемпіоном.

«Коли я поїхав навчатися до Немирова, почав займатися у спортзалі. Одного разу мені запропонували виступити на змаганнях. Перші мої обласні змагання відбулись у 2009 році, там я зайняв 3 чи 4 місце, навіть не пам'ятаю. Але справа в тому, що мені сподобалося відчувати цей змагальний дух, і тепер я тут», - розповів Віталій Коломієць.

У 2019 році Віталій вже ставав чемпіоном України, але після цього його спортивна кар'єра переживала невеличкий спад, у тому числі і у зв`язку з карантинними обмеженнями. Але цього року вінницький спортсмен вже показав свій характер, і заявив про себе на всю Україну найгучнішим способом. Чекаємо від Віталія найкращих результатів на Чемпіонаті Європи та вболіваємо за нього усією Вінниччиною.

Нагадуємо, вінницький спортсмен здобув «золото» на чемпіонаті України з кульової стрільби

Щоб отримувати новини вчасно підписуйтесь на наш Телеграм-канал

Фото: Вадим Мохник

Читайте також