menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

Вінничанка записала пісню «Любов наповнить океани» за два дні до війни (ВІДЕО)

25.04.2022 14:55

У пісні йдеться про любов, яка переможе і загоїть рани

Музика оточує нас всюди. Завдяки їй можна підняти настрій, посумувати, виокремити час для роздумів. Однією з таких пісень є «Любов наповнить океани», коротка назва якої «Океани». Слова та музику до якої написала вінничанка Оксана Славна, повідомляє I-VIN.INFO.

Ідею написати та записати пісню подала керівниця управління культури та мистецтв обласної державної адміністрації Ольга Дернова. Від моменту озвучення ідеї процес створення зайняв приблизно півтора місяці. Над назвою пісні авторка ретельно думала:

«Повна назва пісні — «Любов наповнить океани», як і основна фраза, яка повторюється в приспіві. Зазвичай я такого не роблю, але цього разу провела опитування серед друзів. Ми погодилися, що коротка назва звучатиме краще», - розповідає співачка Оксана Славна.

Над оранжуванням пісні працював Сергій Марусич, записом та зведенням — Андрій Верніковський. Відеоряд змонтував Євген Горун, а всі кадри взяті з сайту, де вони зараз у вільному доступі, аби світ міг побачити, що відбувається в Україні.

Пісня доступна до перегляду на таких платформах як YouTube, Instagram та Facebook.

У дописі публікації пісні на своїй сторінці у Facebook вінницька співачка зазначила: «Мене роздирає лють, огида і ненависть. Це те, що зараз допомагає триматися. Але моє серце, як і серце кожного українця, повне любові. До своєї країни, до людей, які об’єдналися, як ніколи і захищають свою землю і свободу».

Нагадаємо,у громаді Вінниччини провели ряд заходів до Великодня.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: скріншот з відео, сторінка у Facebook

Відео: взято з YouTube



Читайте також