menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

Вінничанки перемогли на міжнародному турнірі «New Look Cup» з художньої гімнастики

24.11.2022 10:10

Змагання проходили у Тбілісі, Грузія

Представниці вінницького спортивного клубу «Elite» вдало виступили на міжнародному турнірі з художньої гімнастики «New Look Cup-2022». Україну на турнірі вперше представляли вихованки клубу Єва Пинько і Єлизавета Харченко. А також харків’янка, багаторазова чемпіонка області Єва Сазонова. Про це повідомляє I-VIN.INFO з посиланням на Асоціацію спортивних журналістів Вінниччини.

Дівчат супроводжувала тренерка Аліса Бойко, яка через обстріли вимушено переїхала із Харкова до Вінниці разом зі своєю вихованкою і нині працює в клубі «Elite».

Єва Пинько у віковій категорії 2011 року народження посіла в загальному заліку сьоме місце. Інша вихованка керівниці клубу «Elite» Дар’ї Чернякевич Єлизавета Харченко (2013 рік народження) зайняла четверте місце в загальному заліку та виборола бронзову нагороду у вправі з обручем і «срібло» – у вправі без предмета.

А вихованка Єва Сазонова (2012 рік народження) стала четвертою в загальному заліку, а також посіла треті місця у вправах без предмету та із булавами.

На змаганнях були представниці Грузії, США , Кувейту, Азербайджану, ОАЕ, Киргизстану, Вірменії , Ізраїлю, Казахстану, Естонії, Туреччини та інших країн. А в якості почесних гостей були українська бронзова призерка Олімпійських ігор Анна Різатдінова і відома грузинська гімнастка Саломе Пажава.

Нагадаємо,«Підтримуємо традиції та розвиваємо спорт»: як війна вплинула на спортивне життя громад Вінниччини.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото:Асоціація спортивних журналістів Вінниччини




Читайте також