menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

Вінничанки перемогли «Збірну України U-17» на Суперлізі

11.11.2022 16:30

Знову перемога від вінницької команди

Вчора, 10 листопада, пройшла гра команди з Вінниці ВК «Добродій-Медуніверситет-ШВСМ» проти «Збірної України U-17». Матч завершився перемогою вінничанок. Про це повідомляє I-VIN.INFO.

Старт 4 туру Суперліги України-Дмарт почався з гри команд  ВК «Добродій-Медуніверситет-ШВСМ» проти «Збірної України U-17». З перших хвилин гри вінницька команда почала здобувати перемогу.  При цьому 4 пойнти в цьому ігровому відрізку до свого активу записала найкращий бомбардир чемпіонату Валерія Якушева. У другій половині партії «збірниці» чинили супернику опір. Проте вони не змогли наздогнати відставання і у цьому сеті переміг «ДоброДій» з рахунком 25:15.

У другому сеті жага до перемоги та впевненість прийшла до збірної команди. На старті вона змогла досягти переваги (7:4, 9:5). Збірна U-17 кілька разів досягала переваги у п'яти балів (20:15, 21:16, 22:17, 23:18). Проте у цьому сеті ВК «Добродій-Медуніверситет-ШВСМ» не зміг наздогнати суперниць і програв цей сет з результатом 21:25(на користь збірної).

У третьому сеті «ДоброДій» організував ривок 6:2, який багато в чому вплинув на долю партії. Її команда Юлії Якушевої взяла доволі впевнено – 25:16. Загальний рахунок 2:1 на користь вінничанок.

А в наступному сеті вінницька команда остаточно повернула собі ініціативу. Їм вдалось лідирувати усю партію.  Так ВК «Добродій-Медуніверситет-ШВСМ» виграв у четвертому сеті - 25:14. А  матч закінчився з загальним результатом (3:1) на користь вінничанок. У складі команди Валерія Якушева відзначилася одразу 27 результативними балами.

Як розповіла у післяматчевій конференції капітан команди ВК «Добродій-Медуніверситет-ШВСМ» Валерія Якушева, ніколи не варто недооцінювати свого суперника.

«Не можу точно сказати, що заважало нам зіграти з рахунком 3:0. Ми допустили декілька власних помилок. В деяких моментах не прийняли, не забили, але ми зібрались. У четвертій партії зробили все, що від нас залежало, тому результат на табло»,- каже капітан команди.

Як зазначила головна тренерка вінницької команди Юлія Якушева, цього разу ВК «Добродій-Медуніверситет-ШВСМ» мав свої помилки, через які і віддав 1 сет суперникам.

«Були нюанси ігрові. Десь не прийняли, десь почали доставати. А потім десь нас перегнали і почався мандраж та хвилювання. І ось така ситуація. І я завжди їх попереджаю, що не можна ніколи недооцінювати суперників. І чи вони слабші за них, чи ще більше слабші. М’яч круглий і треба виходити, показувати свою гру та нав’язувати свою гру. Шкода, що цю партію відпустили, але на цьому життя не закінчується», - каже Юлія Якушева.

Наступну гру ВК «Добродій-Медуніверситет-ШВСМ» зіграє проти «Збірної України U-15». Матч розпочнеться 12 листопада о 12:00. Переглянути гру та підтримати вінницьку команду можна за наступним посиланням.

Стартовий склад команд:

«Збірна України U-17»: Дар'я Макарова (15 очок), Катерина Жилiнська (2), Валерiя Кравченко (13), Маргарита Гейко (4), Полiна Герасимчук (8), Веронiка Тверда (2) - стартова шiстка; Марiя Драпак (L), Веронiка Пекнич (L), Олександра Молчанова (7), Дiана Пiдтикана (3), Богдана Грицик (2), Злата Добрынь (0).

ВК «Добродiй-Медунiверситет-ШВСМ»: Дарiя Ковальчук (9), Анастасiя Кучер (7), Марина Дегтярьова (8), Валерiя Якушева (27), Анастасiя Малишева (4), Тетяна Ротар (L) - стартова шiстка; Яна Завала (6), Свiтлана Сопочева (L), Дiана Крива (2), Олександра Каланчук (0), Владимира Пилипенко (0), Анастасiя Лозинська (0).

 

Нагадаємо, Вінничанин здобув «срібло» на Чемпіонаті світу зі спортивної стрільби.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: Фейсбук-сторінка Суперліга. Чемпіонат України з волейболу

Читайте також