menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

Вінниччина втратила чотирьох захисників на фронті

17.04.2024 18:10

Вони загинули за світле майбутнє України

На фронті загинуло четверо військовослужбовців: Дмитро Ковальов, Всеволод Іванцов, Микола Рибак, Костянтин Задоя. Повідомляє I-VIN.INFO.

16 квітня вінничани знову схилили голови у скорботі. Після тривалої боротьби за життя відійшов у засвіти Захисник України Ковальов Дмитро Володимирович 1981 р. н. Чоловік долучився до Збройних Сил за власним покликом на початку повномасштабного вторгнення. Був військовослужбовцем 110-ї окремої механізованої бригади імені генерал-хорунжого Марка Безручка. Боронив країну від ворога на Авдіївському напрямку. На жаль, у бою 19 травня 2023 року отримав важку мінно-вибухову травму, яка виявилася смертельною. Серце воїна припинило битися вчора, 15 квітня. Йому навічно залишилося 43… Про це повідомили у Вінницькій міській раді.

Сьогодні Вінницька громада проводжає останньою земною дорогою 23-річного воїна Іванцова Всеволода Павловича. Молодий офіцер долучився до захисту Батьківщини із перших днів повномасштабного вторгнення. Був льотчиком-штурманом 11-ї окремої бригади армійської авіації «Херсон». На гвинтокрилі Мі-8 здійснив близько 180-ти бойових вильотів, наводячи жах на окупантів. Загинув при виконанні військового завдання у повітряному просторі поблизу села Роботине Запорізької області. Це сталося 13 лютого цього року… Повідомили у Вінницькій міській раді.

18 квітня 2024 року, до Хмільницької громади «НА ЩИТІ» повертається захисник України Рибак Микола Миколайович. Захисника України поховають цього ж дня, 18 квітня 2024 року, на кладовищі в селі Журавне. Повідомили у Хмільницькій міській раді.

8 квітня на Донеччині отримав поранення Задоя Костянтин Григорович – мешканець Погребищенської громади. Та 13 квітня солдат помер у Вінницькій обласній психоневрологічній лікарні ім. акад. О.І.Ющенка. Про це повідомили у Погребищенській громаді.

Нагадаємо, сімсот вісімдесят третя доба незламності: ще один крок до перемоги.

Щоб отримувати новини вчасно підписуйтесь на нашТелеграм-канал.

Фото:взято з допису.

Головне фото: з вільних джерел.





Читайте також