menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

Вінниччина втратила ще п'ятьох військових

19.01.2024 18:55

Знову втрати на фронті

Відомо про втрату ще п’яти військових з Вінниччини: Олексія Цимбалюка, Михайла Смоленка, Костянтина Волянського, Василя Гудима, Павла Матієнка. Про це повідомляє I-VIN.INFO.

21 січня 2024 року зустрінуть жалобним кортежем із захисником України Олексієм Цимбалюком, уродженцем села Снітків, який загинув 13 січня 2024 року в бою за рідну землю в Херсонській області. Про це повідомили у Мурованокуриловецькій громад.

На Краснопільщині провели в останню путь Михайла Смоленка. Солдат Смоленко Михайло Михайлович загинув 9 січня 2024 року виконуючи бойове завдання в районі села Новомихайлівка Покровського району Донецької області. Поховали Героя на центральному кладовищі села Самотоївка. Про це повідомили у Краснопільській селищній раді.

Волянський Костянтин Олександрович – уродженець села Болган, Студенянської громади. Також Старший солдат став на захист України в жовтні 2013 року. Проходив службу в Луганську, далі у військовій частині міста Вінниця. Призваний по мобілізації, служив на посаді радіотелеграфіста відділення взводу зв’язку. Проте 17 січня 2024 року наш Герой-захисник отримав поранення несумісні із життям поблизу населеного пункту Первомайське Покровського району Донецької області. Про це повідомили у Тульчинській районній державній адміністрації. 

Жмеринчанин Василь Гудима з честю та гідністю виконував свій військовий обов'язок та разом з побратимами наближав Перемогу в найгарячих точках фронту. Солдат гранатометного взводу 2-го механізованого батальйону виборював мир для України, для своєї родини та для усіх нас. 14 січня серце 50-річного воїна зупинилось у населеному пункті Куп’янськ-Вузловий на Харківщині. Про це повідомили у Жмеринській міській раді.

У бою за Україну загинув Павло Матієнко біля населеного пункту Невельське Покровського району Донецької області, результаті мінометного обстрілу 04 січня 2024 року . Павло житель с. Ставки. Там народився 24.06.1999 року. Відданий військовому обов’язку та вірний присязі воїн захищав рідну Батьківщину в військовій частині А 2960. Павло Валерійович був механіком-водієм 3 механізованого відділення 2 механізованого взводу. Про це повідомив голова Джулинської громади Петро Швець.

Нагадаємо, зі служби – у пологовий: вінницький прикордонник став батьком.

Щоб отримувати новини вчасно підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: взято з дописів громад.

Головне фото: Жмеринська міська рада.


Читайте також