menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

Вінниччина втратила ще трьох захисників

28.11.2022 16:30

Військові загинули, захищаючи суверенітет України

За минулі вихідні на передовій російсько-української війни загинуло троє військових – уродженців Вінниччини. Загиблі Герої робили усе можливе для того, щоб ми жили у вільній та незалежній Україні. I-VIN.INFO розповідає про цих відважних захисників.

Звільняючи Херсонщину від російських окупантів, загинув наш захисник з села Серебрія старший сержант Будяк Михайло Леонідович, нещодавно йому виповнилося 55 років. Про це на своїй фейсбук-сторінці повідомив голова Могилів-Подільської міської територіальної громади Геннадій Глухмнюк.

«Наш герой зробив усе, щоб його діти та онуки жили у мирній, вільній і незалежній Україні. Щирі співчуття рідним і близьким Михайла Леонідовича», - пише пан Генадій.

Про загибель свого працівника повідомило комунальне підприємство «Вінницька транспортна компанія». Працівник підприємства Віктор Миколайович Ляшко загинув під час ворожого обстрілу.

Віктора Миколайовича одним з перших призвали до лав ЗСУ. У липні він отримав поранення та після реабілітації повернувся на передову. Дома в нього залишилась вдовою дружина та двоє неповнолітніх дітей.

«Більшість свого життя він віддав нашому підприємству, працюючи водієм трамваю. Прийшов сюди ще молодим хлопцем, після служби в армії, пройшов навчання і 30 років працював на маршрутах нашого міста. Це був надзвичано добрий і веселий чоловік, мав повагу в колективі підприємства як майстер своєї справи. Він загинув героєм і назавжди залишиться в наших серцях», - пишуть на сайті КП «ВТК».

Війна забрала життя кандидата в майстри спорту з важкої атлетики вихованця ДЮСШ Вінницької територіальної організації ВФСТ «Колос» Дениса Лабунського.

Про це повідомили на сторінці Спортивні новини Вінниччини з посиланням на старшого тренера збірної Вінниччини Костянтина Соцкова.

Нагадаємо, російське вторгнення: двісті сімдесят восьма доба оборони України.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: взято з дописів

Читайте також