menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

Вінницька астропсихологиня: «Український народ творить перемогу!»

Українці пройдуть важкі випробування і вийдуть на новий рівень розвитку

Будь-які випробування в житті потрібно зустрічати з питанням «для чого?», а не «за що?», тоді з цієї складної ситуації можна зробити правильні висновки. Вінницька астропсихологиня Людмила Брижата впевнена, що українці зараз виконують особливу місію: першими проходять переломний момент карбування людини вищого рівня. І ми не лише з гідністю впораємося з дуже важкими випробуваннями, а й зможемо показати приклад для інших країн. Астропсихологиня переконана, що саме з України почнеться новий етап розвитку усього людства, повідомляє І-VIN.INFO.

«Ви подивіться, як зараз увага всього світу прикута до України. Усі нас підтримують, захоплюються нашою згуртованістю та силою духу. Багато хто навіть дещо спантеличений тим, що ми не просто опираємось ворогу, а й даємо йому неабияку відсіч. Для них ми вже переможці – великий народ, який відстоює свою незалежність, який боронить свою землю від загарбника. Після війни вони будуть досліджувати феномен українства – мужність і звитяжність нашого народу. І це тільки початок. Унікальність ситуації в тому, що саме зараз ми показуємо усьому світові, як трагічні події допомагають цілому народу пройти трансформацію та вийти на інший щабель розвитку. Адже війна спричинила переворот нашої свідомості, війна стала поштовхом до самоусвідомлення нас тими, ким ми є насправді – передусім душею в енергетичному плані і нащадками козаків у проявленому матеріальному світі», - розповідає астропсихологиня.

Козацький дух, каже вона, має високовібраційні енергії, а це звитяга, непохитність, рішучість, безстрашність, харизматичність, воля.

«І ми маємо усі ці якості, але якось підзабули про них. А козаки на сто відсотків відчували свою силу на своїй землі. Вони були володарями, а не жертвами. У них був такий міцний стержень всередині, якому заздрили усі вороги, - наголошує Людмила Брижата. - В силу різних обставин – якихось суспільних шаблонів тощо – нас стримували і не давали проявляти свої істинні якості. А зараз війна оголила правду, відкинула будь-які умовності та страхи. Ми ніби прокинулись і відчули своє істинне призначення. Олесь Гончар у своїй книжці «Собор» писав: «Бережіть собори своїх душ!», і ось ці собори наших душ відгукнулись. Все навколо стало зрозумілим і справжнім. Кожен відчув цю силу всередині себе. Навіть ті люди, які живуть в центральних та західних областях, вони ніби перебувають на передовій фронту, вони допомагають та підтримують. Кожен із нас зараз – краплина в океані українського духу. І наші вороги, мабуть, ще не зрозуміли, яку потужну силу має цей океан. Він вже розбурхався, і його ніщо не зупинить!»

Астропсихологиня нагадує, що після початку війни безліч українців повернулось з-за кордону.

«Це все тому, що їхні душі відчули, ким вони є насправді, і де в такий рішучий момент потрібно бути. Їх ніби покликав голос роду, їх козацьке коріння. Звісно, після великого спалаху і шаленого викиду енергії може розпочатись й велике спустошення. Але витрачати свої сили на ненависть, відчай, злість, образу, гнів та інші низьковібраційні енергії не варто. Краще направити свої думки на творення, а не на руйнацію. Творення перемоги, безумовну віру в це», - запевняє Людмила Брижата.

Не потрібно впадати у відчай, адже випробування, навіть дуже важкі, можна розглядати, як нові можливості у житті, зауважує астропсихолигиня. І навіть масова пандемія, яка розпочалась два роки тому, – це лише підготовка до іншого, більш складного етапу. Тому не слід давати волю страху, паніці та негативним емоціям. Потрібно визнавати існування страждань, але не залучатись до них, не занурюватись у них.

«Це не означає відсутність співчуття, це означає фільтрування інформації. Запитати себе: «Чим я зможу бути корисним країні у цей складний час?», відтак, зайнятись тим, що ти найкраще вмієш, генерувати оптимізм та впевненість. Не просто визнавати, що буде перемога, а знати, що ми переможемо. Як доконаний факт. Тоді егрегор війни не зможе більше втілюватись. Егрегори – це такі енергетичні згустки, які не мають душі, а живуть за рахунок людської уваги. Тому слід свідомо управляти своєю увагою, підключити дух українців, козаків-характерників, і кожну божественну іскру об’єднати в колективний дух задля спільної перемоги над російськими окупантами!», - спонукає вона.

За словами Людмили Брижатої, руйнування та відродження зараз вийшли на якісно новий рівень:

«Здається, що навколо стільки горя і страждань, що перенести цього людині неможливо. Але ми повстанемо, ніби Фенікс із попелу, і перейдемо одразу на новий рівень. Перескочимо одразу на вищий за той, на якому ми були до того, щабель піраміди розвитку. Таке буває в критичних ситуаціях, коли тобі не потрібно долати всі еволюційні сходинки, коли можливий такий потужний стрибок, що аж голова паморочиться! Та ми зможемо стрибнути, ми вже розпочали цей стрибок, і нас вже не зупинити! Тепер ми покажемо приклад усьому світові, як єдність народу, бажання перемоги та ментальна допомога предків-козаків творять дива. З нами правда, з нами сила нашої землі, з нами могутня підтримка нашого козацького роду!»

Про потужність опору українського народу заговорили вже чимало експертів. Мовляв, ніхто не розраховував (і, насамперед, путін не розраховував), що український народ – єдине ціле зі своєю землею, і нікому не дозволить зазіхати на свій рідний край.

Людмила Брижата звертає увагу на інфографіку із зображенням високо- та низьковібраційних емоцій. Закликає намагатись перебувати зараз хоча б на рівні оптимізму. Тому що у нас постійно відбуваються «емоційні качелі» протягом дня. Однак довго на низьких частотах краще не перебувати. Вірити у перемогу і таким чином наближати її.

Нагадаємо, вінничанам порадили, як зберегти віру в перемогу.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на нашТелеграм-канал.

Фото надане Людмилою Брижатою, naurok.com.ua, із соцмереж

Інфографіка: Аліна Вінніченко

Читайте також