menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

Вінницька команда з перемогою розпочала 7-й тур Чемпіонату України з волейболу

13.01.2023 10:10

Вкотре ВК «Добродій-Медуніверситет-ШВСМ» переміг «Збірну України U-17»

Вінницька команда «Добродій-Медуніверситет-ШВСМ» знову змагається у Суперлізі-Дмарт з волейболу. У 7-му турі вінничанки зустрілись на майданчику зі «Збірною України U-17». Інтриги під час матчу не було, вінницька команда вже втретє здобула перемогу над суперницями. I-VIN.INFO повідомляє про хід гри.

На початку першого сету вінничанки одразу здобули перевагу над «Збірною України U-17». Помилки суперниць під час гри завадили збірній команді, а для «Добродій-Медуніверситет-ШВСМ» зіграли лише на користь. Тому цей сет закінчився з результатом 25:13 на користь вінницької команди.

На початку другого сету «Збірна України U-17» показала більший спротив срібним призеркам Кубку України і навіть зрівняли рахунок 7:7. Проте ВК «Добродій-Медуніверситет-ШВСМ» здійснив спрут у 5:0, що добре відзначилось для них у подальшій грі. Вінничанки здобули перемогу у цьому сеті з рахунком – 25:16.

У третьому сеті збірна команда проявляла старання під час гри. Проте у вінничанок явно не було бажання програвати суперницям, і цей матч знову закінчується впевненою перемогою ВК «Добродій-Медуніверситет-ШВСМ». Ця гра надала можливість вінницькій команді повернутися на перший рядок у турнірній таблиці, «Збірна України U-17» залишилася на 4-му місці.

Цього разу найкращою гравчинею у номінації «The Best MVP матчу» стала Анастасія Кучер. Як розповіла вінничанка у післяматчевій конференції, ця гра залишила після себе лише позитивні емоції.

«Ми вийшли на майданчик з позитивним настроєм. Гадаю, це ключовий фактор нашої перемоги. Також виконали настанови на цю гру від тренерськогоштабу», - каже Анастасія Кучер.

Як запевнила головне тренерка ВК «Добродій-Медуніверситет-ШВСМ», вона щаслива за свою підопічну та за цю перемогу.

«3:0. Радіємо. Перемога! Як вже сказала Анастасія, команда виконала завдання. Сьогодні все було рівно. Дали можливість пограти «діткам», які дуже хочуть грати волейбол у майбутньому», - каже Юлія Якушева.

Нагадаємо, вінничанки зіграють на Чемпіонаті України у 7 турі.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: facebook.com/pvlu.org

Читайте також