menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

Вінницька пауерліфтерка виборола «срібло» на чемпіонаті світу

28.08.2023 15:10

Мар’яна Шевчук поїде на Паралімпійські ігри 2024

Сьогодні вінницька спортсменка Мар’яна Шевчук здобула друге місце на Чемпіонаті світу з пара-пауерліфтингу. Вінничанка виборола ліцензію на участь у Паралімпійських іграх 2024 у Парижі. Нагадаємо, у 2022 році вона здобула «золото» на Паралімпіаді-2022 у Токіо. Про це повідомляє I-VIN.INFO.

Як розповіла вінничанка Мар’яна Шевчук для I-VIN.INFO, чемпіонат світу проходив у місті Дубай (Об’єднані Арабські Емірати). Друге місце здобула у ваговій категорії 55 кілограмів з результатом 126 кілограм.

«30 серпня будуть командні змагання, де я буду брати участь. Тому українці можуть продовжувати вболівати за нас. Враження дуже круті! Очікувала, що здобуду ліцензію на Паралімпійські ігри, або займу хоча б третє місце. І навіть сама не очікувала, що виборола срібну нагороду. Серед сильних конкурентів були спортсмени з Єгипту. На змаганнях розпочала з 125 кілограм. Далі дотиснула 130 кілограмів і моя конкурентка йшла на четвертий підхід, аби побити мій ж попередній рекорд. Проте, на щастя, він залишився моїм», - розповідає враження про змагання вінничанка.

За її словами, таким чином і вдалося здобути друге місце. Наразі Мар’яна Шевчук тренується у чемпіона світу з пауерліфтингу Івана Чупринка. 

Нагадаємо, вінничани вибороли п’ять медалей на всесвітній гімназіаді з боксу.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: надано Мар’яною Шевчук.


Читайте також