menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

Вінницька станція юнатів очолила Всеукраїнський рейтинг якості позашкільної освіти

07.02.2022 10:10

На Всеукраїнському рейтингу якості позашкільної освіти підбили підсумки

Вінницька станція юннатів очолила Всеукраїнський рейтинг «Золота когорта позашкільників» за 2021 рік. Про це повідомляє I-VIN.INFO з посиланням на пресцентр Вінницької обласної станції юнатів.

Дипломом «Флагман позашкільної освіти України» отримала Вінницька обласна станція юних натуралістів. Її визнали абсолютним переможцем.

Матеріали на конкурс готував відділ декоративного квітництва та ужитково- прикладного мистецтва. Це були інноваційні методи гурткової роботи із природознавчого та квітково-декоративного спрямування.

Насамперед, розповіли про науково-дослідницьку роботу гуртківців, застосування інтерактивних методик на кшталт «Творчі батьки – творчі діти». Також створили «майстерню вихідного дня», де батьки займаються разом із дітьми. І впровадили гуртки на базі навчально-виховного комплексу для дітей з обмеженими можливостями.

Нагадаємо,тепер у Вінниці відкрито нові клуби у бібліотеках.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: Вінницька обласна станція юнатів



Читайте також