menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

Вінницька військова у важкому стані та потребує реабілітації

07.06.2023 17:45

Надія Дмитрієва через поранення перебуває на лікуванні

До повномасштабного вторгнення Надія Дмитрієва була волонтеркою. Допомагала збирати кошти на лікування дітей. А після початку повномасштабного вторгнення разом з чоловіком вступила в лави ЗСУ. Проте через поранення зараз знаходиться у важкому стані та потребує допомоги. Про це повідомляє I-VIN.INFO.

До війни вінничанка Надія Дмитрієва заснувала Благодійний фонд «Діма Шилов». Допомагала збирати кошти на лікування для онкохворих дітей, людей з інвалідністю та тих, хто потрапив у ДТП. Сам фонд існує з 30 липня 2020 року.

«Як почалась повномасштабна війна, одразу з чоловіком пішли добровольцями. Маємо 3-х дітей. Чоловік пробув 7 місяців на «нулі», а потім отримав важке поранення. Зараз в батальйоні запасу», - розповідає Надія.

Проте й сама військова отримала поранення. Наразі вона знаходиться у важкому стані і потребує коштів на реабілітацію. 

«Попереду, перед реабілітацією, ще кілька місяців – лежачий режим через розтрощене тіло. Аж потім, можливо, почнуть вчити ходити. А поки –реанімації, післяопераційні... Травми, з якими ледь витягли з того світу, - йдеться у дописі фонду. - Надія вже пройшла через численні операції, трепанацію черепа. У неї був зламаний таз, відкритий перелом руки».

Аби допомогти вінницькій військовій, можна задонатити їй будь-яку суму на картку:

4441111133229215 без обмежень переказів.

Моно 5375414132541938 (Дмитрієв Володимир Андрійович брат)

Від редакції

У дописах фонду «Діми Шилова» можна побачити фото Надії та важкі поранення. З етичних міркувань ми не будемо додавати їх. Також наша героїня попросила приховати її обличчя. 

Нагадаємо, вінничани можуть підтримати херсонців.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: зі сторінки у соцмережах.

Читайте також