menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

Вінницькі аграрії дізнаватимуться про комплаєнс та секрети ведення бізнесу

18.08.2023 10:45

Для аграріїв організовують онлайн-тренінг

Партнерська публікація

Під час війни робота аграріїв є однією з найважливіших, адже відповідає за продовольчу безпеку та підтримує економіку країни. Проте, щоб завжди бути на плаву у своїй діяльності, варто знати про комплаєнс. А що це таке, якими є його різновиди та актуальність в агросфері, розказуватимуть на онлайн-тренінгу від Міжнародного агрокластеру «Дністер». Про це повідомляє I-VIN.INFO.

На онлайн-зустрічі «Розвиток політики комплаєнсу на рівні малого та середнього бізнесу задля відповідності європейським стандартам та можливість виходу на міжнародний ринок» розповідатимуть про антикорупційний комплаєнс в Україні. Також пояснюватимуть актуальність застосування санкційного комплаєнсу в умовах воєнного та повоєнного часу для малого та середнього бізнесу і дадуть відповіді на інші питання.

Головна спікерка цього тренінгу – Лілія Амелічева. Вона незалежна експертка з розвитку політики комплаєнс для малого та середнього бізнесу, професорка кафедри цивільного права і процесу. Окрім цього, Лілія Амелічева є керівницею юридичної клініки Донецького національного університету імені Василя Стуса, докторкою юридичних наук, професоркою, трудовою арбітеркою.

За словами незалежної експертки, на тренінгу вона поділиться цінними знаннями та практичними навичками. До того ж, кожен професійний експортер має знати важливі деталі у цій темі. Адже ця тема дуже актуальна і охоплює різні аспекти.

«Комплаєнс – це новий інструмент управління на підприємствах, установах, організацій. Це складний соціально-правовий феномен, який дозволяє будь-якому підприємству бути більш успішним. Також мати менше ризиків у різних сферах: фінансовій, податковій, екологічній, трудовій та інших. Сам комплаєнс будується на системі ризиків та системі виявлення ризиків. Завдяки цьому інструменту відбувається їх мінімізація», - зауважує пані Лілія.

На тренінгу пояснюватимуть більш детально всі аспекти комплаєнсу та його користь для агробізнесменів. Цей захід абсолютно безкоштовний. Все, що потрібно зробити для участі – заповнити форму реєстрації. За день до заходу організатори надішлють вам посилання на конференцію в Zoom. Посилання на реєстрацію тут.

Захід відбудеться онлайн 22 серпня о 10:00 (за київським часом).

Довідкова інформація:

У квітні 2023 року Міжнародний сільськогосподарський кластер «Дністер» отримав грант на системну підтримку малого і середнього підприємництва в межах програми міжнародної співпраці «EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», яку спільно фінансують Європейський Союз і уряд Німеччини. Грантовий конкурс виконує Фондрозвитку підприємництва, стратегічним виконавцем програми є німецька федеральна компанія Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ Ukraine) GmbH. Програма спрямована на підтримку економічної стійкості, відновлення та зростання України, створення кращих умов для розвитку українських малих і середніх підприємств (МСП), а також підтримку інновацій та експорту. Детальніше: www.eu4business.org.ua .

Організатор заходу – Міжнародний сільськогосподарський кластер «Дністер».

Зміст публікації є виключною відповідальністю Міжнародного сільськогосподарського кластера «Дністер» і не обов’язково відображає позицію Європейського Союзу, уряду Німеччини, GIZ, ФРП.

Нагадаємо, вінничанок запрошують на безкоштовний вебінар.

Щоб отримувати новини вчасно підписуйтесь на нашТелеграм-канал.

Фото: agro.travelite.com.ua


Читайте також