menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

Вінницькі легкоатлети перемогли на Всеукраїнських змаганнях

05.10.2021 13:20

У змаганнях під девізом «Хто ти, майбутній олімпієць?» взяли участь спортсмени дев’яти областей

На центральному стадіоні МДЮСШ -1 у Вінниці напройшли Всеукраїнські змагання з легкої атлетики, на яких Вінницька область посіла перше місце. Проходили вони під девізом «Хто ти, майбутній олімпієць?» серед молоді 2006 року народження та молодших, повідомляє Інформаційна Вінниччина.

 

«Ці змагання відрізняються від інших тим, що залучається більше молоді з сільської місцевості. Це дає їм поштовх для майбутньої спортивної діяльності. Можна сказати, що дійсно є багато дітей, які активно займаються спортом у віддалених районах, але в них немає можливостей для більшого розвитку», - коментує подію директор Вінницької СДЮШОР Валерій Швець. 

Підготовка до змагань ведеться постійно, тому що це цілеспрямована робота протягом усього року. Саме після завершення змагань попереднього року залежить підготовка до інших.

Він додає: «Очікували, що ми обов'язково отримаємо призові місця і були дуже задоволені, коли зайняли перше місце. Ми зробили хороший запас очок. Вихованці проявили себе гідно, адже виступ був вдалим. Звісно, діти відчували певну атмосферу конкурентності, але, в першу чергу, радість за свої результати. Багато хто під час таких змагань поліпшує особисті результати, а хтось виступає у кількох програмах в один день. І завжди для спортсменів це радість і задоволення».


Наразі планується ще одне проведення спортивних змагань з легкої атлетики.

Довідково:

Такі змагання є одним з комплексів заходів, які проводяться постійно, Центральною радою товариства «Колос». Змагання саме з легкої атлетики є щорічними і відбуваються під гаслом «Хто ти, майбутній олімпієць?». Участь у спортивних змаганнях цього разу брали Вінницька, Львівська, Луганська, Житомирська область, Івано-франківська, Чернівецька область, Кіровоградська область, Тернопільська та Рівненська області.

Нагадаємо, Вінницька область посіла перше місце у змаганнях з легкої атлетики (фото).

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: сторінка у Facebook Вінницька СДЮСШОР з легкої атлетики ВТО ВФСТ «Колос»

 

Читайте також