menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

Вінницькі медіатори можуть взяти участь у конкурсі

19.03.2023 11:30

Для медіаторів оголосили конкурс

В Україні видали наказ Координаційного центру з надання правової допомоги від 10.03.2023 № 121-аг «Про проведення конкурсного відбору медіаторів, які залучаються центрами з надання безоплатної вторинної правової допомоги». Медіатори можуть взяти участь у конкурсному відборі, який триватиме з 16 березня по 29 травня 2023 року. Про це повідомляє I-VIN.INFO з посиланням на пресслужбу Безоплатна правова допомога.

Основна мета - відібрати медіаторів для включення їх до Реєстру медіаторів, які залучаються центрами з надання безоплатної правової допомоги. Участь у відборі можуть брати медіатори, які до набрання чинності Законом України «Про медіацію» пройшли навчання базовим навичкам медіатора (медіації) обсягом не менше 48 годин. Варто, щоб це підтверджувалося відповідними сертифікатами. Ще можуть долучитися ті медіатори, які пройшли базову підготовку медіатора, проведену суб’єктом освітньої діяльності за програмою тривалістю не менше 90 годин навчання, у тому числі не менше 45 годин практичного навчання, що включає теоретичну підготовку і відпрацювання практичних навичок та, після підтвердження набутих компетентностей, отримали сертифікат базової підготовки медіатора, що відповідає вимогам Закону, мають вищу освіту, подали визначений перелік документів для участі у конкурсному відборі та пройшли дистанційний курс.

Конкурсний відбір відбуватиметься в період з 16 березня по 29 травня 2023 року.

Місце проведення конкурсного відбору: 04053, Україна, м. Київ, вул. Січових Стрільців, 73, офіс 312.

Порядок проведення конкурсного відбору медіаторів, які залучаються центрами з надання безоплатної вторинної правової допомоги, затверджено наказом Мін’юсту від 28.11.2022 № 5298/5 (далі – Порядок проведення конкурсного відбору).

Порядок ведення Координаційним центром з надання правової допомоги Реєстру медіаторів, які залучаються центрами з надання безоплатної вторинної правової допомоги затверджено наказом Мін’юсту від 28.11.2022 № 5298/5.

Наявність (комплектність) поданих документів перевіряє Координаційний центр. Конкурсний відбір проводить(ять) комісія(ї) з відбору медіаторів, які залучаються центрами з надання безоплатної вторинної правової допомоги (далі – конкурсна комісія). Під час проведення другого етапу (співбесіди) можуть бути присутні спостерігачі.

Про участь можна дізнатися за наступним посиланням .

Нагадаємо, розпочався всеукраїнський конкурс для школярів.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на нашТелеграм-канал.

Фото: legalaid.gov.ua

 

Читайте також