menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

Вінницькі «пункти незламності» забезпечують безперебійним інтернетом

01.12.2022 13:20

Доступ до інтернету забезпечують через оптичний зв’язок

У Вінниці розширюють мережу «пунктів незламності», забезпечуючи їх електроенергією, теплом та засобами першої необхідності. Також важливим завданням з обладнання «пунктів незламності» є забезпечення безперебійного інтернета за допомогою оптичного зв’язку. Про це повідомляє I-VIN.INFO посилаючись на сайт Вінницької міської ради.

«Влучання по критичній інфраструктурі, перебої з електроенергією вимагають від нас вирішення все більш складних завдань із забезпечення зв’язком найважливіших об’єктів та «пунктів незламності». Враховуючи останні події, нам довелося змінити стратегію організації мережі та зробити її максимально енергонезалежною. Зараз ми зосередилися на максимальному забезпеченні пасивними лініями зв’язку (що є енергонезалежними) від точки безпосереднього надання послуги до кінцевого абонента», – говорить директор департаменту інформаційних технологій Вінницької міської ради Володимир Романенко.

Фахівцям департаменту інформаційних технологій та комунального підприємства «Вінницький інформаційний центр» вдалось досягти забезпечення інтернетом «пунктів незламності».

«Із 25 «пунктів незламності», розміщених в приміщеннях управляючих компаній, наразі інтернет буде працювати без світла за чотирма адресами, в інших проводиться відповідна робота. В торгових центрах наразі інтернет буде працювати без світла в трьох з шести точок незламності, ще в трьох питання опрацьовується провайдерами», – продовжує Володимир Романенко.

Фахівці і надалі продовжують працювати над забезпеченням «пасивним» зв’язком усіх інших важливих закладів з укриттями, пунктами обігріву та незламності.

Нагадаємо, вінницькі волейболістки знову «всуху» перемогли СК «Балта».

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: focus.ua

Читайте також