menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

Вінницькі спортсмени здобули призові місця на кубку України з важкої атлетики

10.03.2023 10:10

Важкоатлети здобули «срібло» та «бронзу»

В Ужгороді днями проходив кубок України з важкої атлетики серед чоловіків та жінок. Вінницькі спортсмени, вихованці Вінницької міської дитячо-юнацької спортивної школи № 5 Олександр Драч виборов «срібло», а Тетяна Вітвіцька – «бронзу». Про це повідомляє I-VIN.INFO з посиланням на пресслужбу Вінницької міської ради.

«На змагання їхали цілеспрямовано підкорювати штангу та боротись за призові місця», – каже тренер спортсменів Петро Нагурний.

Загальна кількість учасників становила 179 спортсменів. Олександр Драч – досвідчений атлет, який змагався проти 8-ми суперників у ваговій категорії 102 кг. За підсумком двох вправ: поштовху та ривку двадцяти семирічний спортсмен підняв 320 кг та виборов срібну медаль.

А важкоатлетка Тетяна Вітвіцька змагалась серед дорослих за призові місця у ваговій категорії 45 кг. За підсумком двох вправ: поштовху та ривку дівчина підняла штангу в 109 кг та виграла бронзову нагороду.

Нагадаємо, у Вінниці організовують «здорову прогулянку».

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал.

Фото: www.vmr.gov.ua

 

Читайте також