menu
Ексклюзив Надзвичайні події Влада Громади Війна Освіта Культура Туризм Дозвілля Спорт Технології Історія Україна і Світ Агро Коронавірус Інфо Medtime Оздоровлення Beauty.Time Life Команда IVin
<-

Вінницькі волейболістки продовжують змагатися у Суперлізі України-Дмарт 2021-2022 з волейболу

06.02.2022 18:10

В Україні тривають змагання Суперліги України Дмарт з жіночого волейболу

Вінницька жіноча команда з волейболу «ДоброДій-Медуніверситет-ШВСМ» продовжує змагатися у Суперлізі України-Дмарт 2021-2022. Вчора, 5 лютого, вінницькі волейболістки перемогли команду з Рівного «Регіна-МЕГУ-ОШВСМ». А сьогодні, 6 лютого, зіграли проти Луцька «Волинь-Університет-ОДЮШС», повідомляє I-VIN.INFO.

У місті Рівне команді «ДоброДій--Медуніверситет-ШВСМ» знадобилось 69 хвилин, аби здобути 3 перемоги у сетах та здолати суперника. Вінничанки переважали за всіма елементами - 11 ейсів, 5 блоків, та вищий відсоток реалізації атак. Ця гра завершилась з рахунком 3-0 на користь «ДоброДій-Медуніверситет-ШВСМ» ( 25:16, 25:13, 25:18). До речі, команда суперників «Регіна-МЕГУ-ОШВСМ» посідає передостаннє місце у рейтингу команд Української Суперліги Жінки - Сезон 2021-2022 та здобула 2 перемоги і 15 поразок . А волейбольна команда з Вінниці посідає 6 місце та має 8 перемог та 8 поразок.

Сьогодні, 6 лютого, Вінниця зіграла проти Луцька. Гра завершилась з результатом 1-3 на користь суперників. «ДоброДій-Медуніверситет-ШВСМ» добре почав гру і у першому сеті зіграли 25:20. Проте у наступних здобули такі результати: 2 сет –17:25, 3 сет – 22:25, 4 сет – 18:25. 

«Ми знали, що суперник непростий, тому що минулу гру ми зіграли в п‘ять партій (виграли 3:2). Але сьогодні нам не вдалося повторити успіх попередньої гри з ними. Першу партію ми розпочали дуже добре, але потім зробили багато помилок, судді «допомогли» трішки, мені свиснули два м‘ячі, дівчатам, і це, мабуть, теж зіграло свою роль та відбилось на загальному результаті. Четверту партію ми теж боролися до останнього, але трішки не вистачило», - поділилась думками капітан команди «ДоброДій-Медуніверситет-ШВСМ» Валерія Якушева.

Нагадаємо, у Пекіні розпочались зимові олімпійські ігри.

Щоб отримувати новини вчасно, підписуйтесь на наш Телеграм-канал. 

Фото: надані волейбольною командою



Читайте також